macOS High Sierra 10.13 İmajı ( Sadece GPT olarak Formatlı kurulum için. MBR desteklemez)
10.13.1_High_Sierra.raw.zip - Google Drive
kurulum sonrası normalde tekrar USb le başlat deyip sodan 2. yi seçip Boot MAC diyerek devam ediyordum işte 15dk kaldı vb diyerek kurluma devam edebiliyordum fakat, bu son 10.13.1 GBT için olanı indirip denedim, ilk başta kurdum ve sonra restart ettim ve usb den seçip tekrar Boot edip devam edecekken o menü görünmüyor yani yine başa dönüyor usb bellek sanki kurmamışım gibi.
bu neden olabilir ?
birde şunu sormak istiyorum. 3 adet dosya var.
ilki 10.13.1 658mb diyor açınca 2.27gb çıkıyor içinden
ikinci sıradakinde İKİNCİ DOSYALAR.rar var, bu İKİNCİ DOSYALAR denen şey 10.13.1 raw mı dır ? bunun boyutuda 4.8gb yani bunu tek başına indirip yazdırıp kurarsak olur mu ?
en alttada gbt için olan sorun yaşadığım olan 4.9gb lik olanı var.
10.13.1_High_Sierra.raw.zip - Google Drive
kurulum sonrası normalde tekrar USb le başlat deyip sodan 2. yi seçip Boot MAC diyerek devam ediyordum işte 15dk kaldı vb diyerek kurluma devam edebiliyordum fakat, bu son 10.13.1 GBT için olanı indirip denedim, ilk başta kurdum ve sonra restart ettim ve usb den seçip tekrar Boot edip devam edecekken o menü görünmüyor yani yine başa dönüyor usb bellek sanki kurmamışım gibi.
bu neden olabilir ?
birde şunu sormak istiyorum. 3 adet dosya var.
ilki 10.13.1 658mb diyor açınca 2.27gb çıkıyor içinden
ikinci sıradakinde İKİNCİ DOSYALAR.rar var, bu İKİNCİ DOSYALAR denen şey 10.13.1 raw mı dır ? bunun boyutuda 4.8gb yani bunu tek başına indirip yazdırıp kurarsak olur mu ?
en alttada gbt için olan sorun yaşadığım olan 4.9gb lik olanı var.