Hayır hocamSistem bilgilerin imzandaki bilgiler mi? Eğer öyle ise Sierra yada High Sierra deneybilirsin.
deneyeceğim çok teşekkür ederimBunu dene;
Hackintosh Yosemite
böyle kaldı ne yapmalıyım?Bunu dene;
Hackintosh Yosemite
Pci configuration end,bridges 6,devices 16 diyorBoot flaglarına -v eklersen daha net görülür nerede hata aldığın.
Pci configuration end,bridges 6,devices 16 diyorBunu dene;
Hackintosh Yosemite
Hocam bios baya kısıtlı ayar yapabilecek hiç bir şey yokBilgisayarın, detaylı DSDT yamalı bir kurulum istiyor. Bir de eski bir cihaz olduğu için, İşin oldukça zor
Kesinlikle mavericks öneriyorum, yosemite hantal kalabilir
Öncelikle BIOS ayarlarını sorun çıkarmayacak şekilde yapman gerekmektedir
sonrasında ise clover ekranında boot args olarak ''GraphicsEnabler=Yes'' komutunu ekleyebilirsin
olmazsa şayet, yine aynı komut satırına ''nv_disable=1'' yaparak deneyebilirsin
Sadece sata:ahci ayarı var onu yapabildim başka bir şey yok :/SATA MODE : AHCI
Execute Disable Bit / XD Function : Enabled
Max CPUID Value Limit : Disabled
Legacy USB Support : Enabled
HPET : Enabled
HPET Mode : 64 Bit
Wake on Lan : Disabled
OS Type : Other OS
VT-d : Disable
Secure Boot : Disable
Fast Boot : Disable
Bu ayarlardan herhangi biri dahi varsa, uygulayabilirsin
sağlık olsun, pes etme. Azmedersen kurabilirsin. Ki mavericks kurulumu daha basit. Hata ekranlarında kalıyorsan, önünde iki seçenek var;Sadece sata:ahci ayarı var onu yapabildim başka bir şey yok :/
Çok teşekkürler hpcam tam 1 haftadır aralıksız uğraşıyorum inşallah bı rehberdekine göre kurabilirimsağlık olsun, pes etme. Azmedersen kurabilirsin. Ki mavericks kurulumu daha basit. Hata ekranlarında kalıyorsan, önünde iki seçenek var;
İlk seçeneğe yoğunlaşabilirsin. Linkte, cihazına ait bir kurulum rehberi mevcut, chrome kullanıyorsan türkçeye çevirerek algıladığın kadarıyla deneyebilirsin
- Boot Args'da sistemine gerekli komutları bulup girmen gerekebilir
- İmajında herhangi bir problem olabilir
Installation Mavericks on ACER Aspire 6930G / Core2Duo / Nvidia GeForce 9600M GT | tonymacx86.com
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.