Acer Aspire Hackintosh Uyumu

caputdraconis

APPRENTICE
23 Eyl 2017
14
0
0
30
intel core i5 3230 m CPU 2.60/ DDR3 8 B RAM/ intel hd graphics 4000-NVIDIA GEFORCE 710 M

Qualcomm Atheros AR5BWB222

Model konusu şöyle sıkıntı cmd'den çektiğim model numarasıyla internette arattığımda farklı donanımlar çıkıyor. öyle olunca ben de cpu-z ile aratıp yazdım.
cmd'den çıkan Aspire V3-571G

macos kurabilir miyim? hangi sürümü daha sorunsuz olur. Sorun çıkaracak donanımlar nelerdir?
wifi göz attığım üzere destek vermiyor. yanlış daha olabilir. çok yeniyim daha macos konusunda.

kurulum sırasında ve sonrasında eklemem/değiştirmem gereken ayarlar yüklemem gereken şeyler nelerdir?
efi dosyasının içine yani.
çok fazla soru sordum . yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

caputdraconis

APPRENTICE
23 Eyl 2017
14
0
0
30
Sierra kurulumu yapabilirsin. AR5BWB222 çalışmayacak. Cihaz Optimus özellikli olduğu için NVIDIA GEFORCE 710M çalışmayacak. HD4000 kullanabilirsin. Bunun haricinde ses ve ethernet tanıtabilirsin. Diğer soruların için Kurulum rehberini takip etmeli, Hackintosh kurulumu konusunda daha iyi fikir edenebilmek için kurulum videosunu izlemelisin.
macOS Sierra 10.12.6 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Birazdan kuruluma başlıyorum. Bir de sormak istediğim bir şey var; Geforce 710m'nin çalışmaması performans olarak nasıl bir etki eder? Daha önce sanal sürücüye kurmuştum ekran kartı tanımadığını ve yükseltmediği için berbat durumdaydı. Nasıl bir performans alabilirim?
Unutmadan bir de ben 10'un yanına değil 8'in yanına kuracağım. değişen bir şey olur mu ?

Moderatörün son düzenlenenleri: