Öncelikler tüm forum üyelerine merhaba ve Montezuma'ya böyle bir kaynak site kurduğu için teşekkürler ederim. İnternette onlarca site, aylardır farklı kombinasyonlar ve bir inat uğruna başında saatler harcadığım, başlıkta adı geçen PC'me maalesef MacOS kuramadım.
Sonuca en yaklaştığım çalışmam, VMware üzerine kurduğum Sierra aracılığı ile Unibeast, Clover ve Multibeast üçlüsü ile geldi, fakat onda da ilk elma logosu sonrası siyah ekran ile hüsrana uğradı.
Config dosyasında onlarca farkı kombinasyon denedim ( iMAC 14.1, nv_disable=1, inject EDID ) gibi.
Aşağıda PC'me ait aklıma gelen tüm donanımı yazdım, deneyebileceğim başka yöntem tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Sonuca en yaklaştığım çalışmam, VMware üzerine kurduğum Sierra aracılığı ile Unibeast, Clover ve Multibeast üçlüsü ile geldi, fakat onda da ilk elma logosu sonrası siyah ekran ile hüsrana uğradı.
Config dosyasında onlarca farkı kombinasyon denedim ( iMAC 14.1, nv_disable=1, inject EDID ) gibi.
Aşağıda PC'me ait aklıma gelen tüm donanımı yazdım, deneyebileceğim başka yöntem tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
- WİNDOWS 10 UEFI OLARAK YÜKLÜ
- İntel İ5 6300HQ ( SKYLAKE ) 2.30GHZ
- 8 GB DDR4 2133 MHZ RAM
- 17.3 INC IPS EKRAN ( 1920 X 1080 )
- NVIDIA GTX960M ( 4GB ) EKRAN KARTI
- INTEL HD 530 DAHİLİ EKRAN KARTI
- QUALCOMM ATHEROS QCA61X4A WİRELESS
- 256 GB SSD
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Anakart Modeli
- MSI MPG X570 GAMING PLUS Amd X570 AM4 Soket 4400MHz+ O.C. DDR4
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 5 3600 3,6 GHz (4,2 GHz Max.)
- Grafik Kartı
- Sapphire RX 5700 Pulse 8GB GDDR6 256Bit DX12 Amd Radeon
- Disk ve RAM
- INTEL 660P 512GB NVMe SSD 1500/1000 & Corsair Vengeance 16GB 3000MHz DDR4 Ram