İmzam da özellikleri yazılı notebook’a Big Sur yükledim. Catalinada çalışmasına rağmen wifi çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekli dosyalar
-
250.1 KB Görüntüleme: 293
OC Clean Snapshot olayını çözemedim. Bu ekranda kaldımAşağıda paylaştığım bağlantıyı takip et ve sonucu yazmayı unutma.
OpenCore - AR9k (9565, 9462, 9463, 9485) Kartlarında WiFi Tanıtma - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu yöntemle /S/L/E ellemeden Atheros WiFi kartınızı çalıştırabileceksiniz. 1. HS80211Family kextini burdan indirin 2. WiFi kartınıza göre uygun olan airport kextini indirin 3. Kextleri /EFI/OC/Kexts içine atın 4. ProperTree yardımıyla OC Clean Snapshot alın Kext Dosyaları: AR9485 Airport...osxinfo.net
Not found hatası hocam ÇÖZÜLDÜ - Acer Aspire V3-571G USB Boot Sorunu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Node isimli arkadaş da aynı hatayı almış ama kurmuş bi şekilde o yüzden sordum ne adımları izledin diye daha önce hackintosh atmışlığım var ama uğraşmak istemiyorum arkadaş inşAllah bakar.Tam aldığın hata nedir ?
Hocam o linkteki adımları uyguladım yani evet aynı hatayı alıyorum. Elimde High Sierra imajı vardı ama arkadaş o konuya güncelleme yapmış. Catalina kurmuş bi görse de ne yaptığını söylese çünkü aynı bilgisayar elimde.Biosunu legacy moda aldığında da aynı hatayı mı alıyorsun ?
Hocam osxinfo'daki catalina'yı kullansam sıkıntı yaşamam değil mi?High Sierra imakındaki EFI ile Catlaina'da ki EFI başka. Güncel bioslar High Sierra EFI içindeki biosu okuyamayabiliyor. Catalina deneyebilirisn. yada Big Sur.
Maalesef yapamadım. Catalinada sorunsuz bağlammama rağmen Big Sur'da olmadı.Aşağıda paylaştığım bağlantıyı takip et ve sonucu yazmayı unutma.
OpenCore - AR9k (9565, 9462, 9463, 9485) Kartlarında WiFi Tanıtma - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu yöntemle /S/L/E ellemeden Atheros WiFi kartınızı çalıştırabileceksiniz. 1. HS80211Family kextini burdan indirin 2. WiFi kartınıza göre uygun olan airport kextini indirin 3. Kextleri /EFI/OC/Kexts içine atın 4. ProperTree yardımıyla OC Clean Snapshot alın Kext Dosyaları: AR9485 Airport...osxinfo.net
Sorun yaşadığın nokta nedir ?Maalesef yapamadım. Catalinada sorunsuz
Maalesef yapamadım. Catalinada sorunsuz bağlammama rağmen Big Sur'da olmadı.
Yukarıda gönderdiğim resimden sonra ilerleyemedim. OC Clean Snapshot nasıl alınır bilemedim.Sorun yaşadığın nokta nedir ?
Hocam gelmişken bana da yardım edecek misinYukarıda gönderdiğim resimden sonra ilerleyemedim. OC Clean Snapshot nasıl alınır bilemedim.
Dostum sisteme giriyorsun iki dakika yardımcı olmuyorsun ya.Maalesef yapamadım. Catalinada sorunsuz
Maalesef yapamadım. Catalinada sorunsuz bağlammama rağmen Big Sur'da olmadı.
Bilgisayar açılışta usb belleği görmemişti. Dolayısıyla yükleyemiştim. Bios ayarlarından Boot kısmında Boot modunu UEFI yaptım. Secure boot’u disabled yapıp USB belleği 1.sıraya aldım bu kadar.Not found hatası hocam ÇÖZÜLDÜ - Acer Aspire V3-571G USB Boot Sorunu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Node isimli arkadaş da aynı hatayı almış ama kurmuş bi şekilde o yüzden sordum ne adımları izledin diye daha önce hackintosh atmışlığım var ama uğraşmak istemiyorum arkadaş inşAllah bakar.
Bu arada linkteki tüm adımları izledim olmadı.
Zaten Node' de de olmamış
Hocam çok sağolasın bende öyle yaptım. Sadece hangi imaj dosyasını kullandın müsaitsen linkini dahi atsan çok iyi olur. Aynısını kuracağım için sende olduysa kesin bende de olacak.Bilgisayar açılışta usb belleği görmemişti. Dolayısıyla yükleyemiştim. Bios ayarlarından Boot kısmında Boot modunu UEFI yaptım. Secure boot’u disabled yapıp USB belleği 1.sıraya aldım bu kadar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önce Mojave yükledim. Daha sonra Mojave üzerinden Catalina'ya güncelledim.Hocam çok sağolasın bende öyle yaptım. Sadece hangi imaj dosyasını kullandın müsaitsen linkini dahi atsan çok iyi olur. Aynısını kuracağım için sende olduysa kesin bende de olacak.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.