Merhaba arkadaşlar ,
Müzik prod. Studyomuzda Kullanmak için bu dizüstü bilgisayardan edindik, Forumdaki çoğu Hackintosh sistemlerin imajını indirip boot ettik çoğunda hata aldık en son mojave indirdik tek seferde üstündeki configle yüklendi ancak klavye ve touchpad bir türlü çalıştıramadık. Çeşitli kextleri indirip yükledik yine olmadı clover efinin içine yükledik yine olmadı sizlerden yardım alalım diye düşündük umarım çözebiliriz
* Şuanda USB Kablolu klavye mouse kullanıyorum sorun yok.
* EFİ Dosyaları sitedeki mojave imajının yanındaki dosyalar farklı kullanınca boot etmiyor sistemi
Sistem Özellikleri
Processor Intel® Core™ i7-7700HQ processor Quad-core 2.80 GHz
Graphics NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti with 4 GB dedicated memory
Screen (17.3") Full HD (1920 x 1080) 16:9
Memory 16 GB, DDR4 SDRAM
Storage 1 TB HDD, 128 GB SSD
Müzik prod. Studyomuzda Kullanmak için bu dizüstü bilgisayardan edindik, Forumdaki çoğu Hackintosh sistemlerin imajını indirip boot ettik çoğunda hata aldık en son mojave indirdik tek seferde üstündeki configle yüklendi ancak klavye ve touchpad bir türlü çalıştıramadık. Çeşitli kextleri indirip yükledik yine olmadı clover efinin içine yükledik yine olmadı sizlerden yardım alalım diye düşündük umarım çözebiliriz
* Şuanda USB Kablolu klavye mouse kullanıyorum sorun yok.
* EFİ Dosyaları sitedeki mojave imajının yanındaki dosyalar farklı kullanınca boot etmiyor sistemi
Sistem Özellikleri
Processor Intel® Core™ i7-7700HQ processor Quad-core 2.80 GHz
Graphics NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti with 4 GB dedicated memory
Screen (17.3") Full HD (1920 x 1080) 16:9
Memory 16 GB, DDR4 SDRAM
Storage 1 TB HDD, 128 GB SSD