İntel core İ7 1165G7 Tiger Lake -U
İntel İris Xe Graphics GT2
Nivedia MX330
Klavye Çalışıyor
Ses Çalışıyor
Wifi Çalışıyor (heliport ile çözdüm)
Pil Göstergesi Çalışıyor
Konum Çalışıyor
Lan internet Çalışıyor
Kamera Çalışıyor
Catalina Sürümünde Ekran kartı Yüklenmemiş Windows kadar işlevsel YouTube 1080p çalışıyor
xBlueTooth Çalışmıyor (çok İşime Yaramadığından Kurcalamadım)
xTouchpad Çalışmıyor
xEkran Kartı Çalışmıyor
Selam Aleyküm Hayırlı Ramazanlar baya bir araştırma yaptım Bu sisteme Mac OS yükleyemiyordum Sorunu Bios Ctrl S S Tuşu ile Gizlemiş VMM modu Kapatmakla buldum Sitenizde olan Sonoma 14.4 image dosyasını indirdim olaria sitesinden bulduğum tiger lake open core efi ile 14.4 Sonoma kurmayı başardım Ekran Kartı Desteği Olmadığı için ve ekran aşırı dalgalanma kasılma Olduğu İçin Silip Vazgeçtim sonra bu adamı gördüm aynı ekran kartını tanıtmış Catalina sürümünde bende Catalina yükleyip o adamın patchlarını denedim başaramadım bu işlerde çok acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
drive.google.com
drive.google.com
drive.google.com
drive.google.com
İntel İris Xe Graphics GT2
Nivedia MX330
Klavye Çalışıyor
Ses Çalışıyor
Wifi Çalışıyor (heliport ile çözdüm)
Pil Göstergesi Çalışıyor
Konum Çalışıyor
Lan internet Çalışıyor
Kamera Çalışıyor
Catalina Sürümünde Ekran kartı Yüklenmemiş Windows kadar işlevsel YouTube 1080p çalışıyor
xBlueTooth Çalışmıyor (çok İşime Yaramadığından Kurcalamadım)
xTouchpad Çalışmıyor
xEkran Kartı Çalışmıyor
Selam Aleyküm Hayırlı Ramazanlar baya bir araştırma yaptım Bu sisteme Mac OS yükleyemiyordum Sorunu Bios Ctrl S S Tuşu ile Gizlemiş VMM modu Kapatmakla buldum Sitenizde olan Sonoma 14.4 image dosyasını indirdim olaria sitesinden bulduğum tiger lake open core efi ile 14.4 Sonoma kurmayı başardım Ekran Kartı Desteği Olmadığı için ve ekran aşırı dalgalanma kasılma Olduğu İçin Silip Vazgeçtim sonra bu adamı gördüm aynı ekran kartını tanıtmış Catalina sürümünde bende Catalina yükleyip o adamın patchlarını denedim başaramadım bu işlerde çok acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
Iris Xe iGPU on Tiger Lake successfully loaded ICLLP Frambuffer and VRAM also recognizes 1536MB! + However, some issues.
Hello. 🙂 I recently modified the WhateverGreen source code directly with Xcode and tried several things. And, Oh, my God! 🫢 Finally, I succeeded in loading ICLLP Framebuffer on Intel Iris Xe iGPU. Additionally, in the system information, the iGPU's VRAM was recognized as 1536MB. ✨ So, I am writin...
www.insanelymac.com
Ekran Resmi 2024-03-28 09.43.54.png
drive.google.com
Ekran Resmi 2024-03-28 09.44.28.png
drive.google.com
Ekran Resmi 2024-03-28 09.47.24.png
drive.google.com
EFI.zip
drive.google.com
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore