Var bu dosya içerisinde.EFI / Drivers64UEFI klasörü içinde EmuVariableUefi-64.efi dosyasının olduğundan emin ol. Yoksa yükleyip dene.
EmuVariableUefi-64.efi
Bu dosyayı bulamadım. yok.EFI içindeki NVRAM.plist dosyasını silip dene.
BOOT klasörünü neden arıyorsunuz bilmiyorum ancak EFI klasörünün içerisinde.\EFI\BOOT\ klasörünü bulamıyorum
laptop umun ekranı çok karanlık yükseltemiyorum ekran görünmüyor tv e bağlayınca gayet güzel gözüküyor laptop dell g15 5511BOOT klasörünü neden arıyorsunuz bilmiyorum ancak EFI klasörünün içerisinde.
Ekli dosyayı görüntüle 54827
Ekli dosyayı görüntüle 54828
hayır sadece 1 haftalıgına istanbula gidip geldim ekran yok tv ye baglayıp yazıyorum çok kısık telefon flashıyla anca gözüküyorSSDT-PNLF.aml ve BrightnessKeys.kext kullanıyor musunuz?
Peki bu laptopta kurulu sistemi yazabilir misiniz?EFI felan hiç anlayamadım Kexti EFI/OC/Kexts klasörünü nasıl bulabilirim
windows 11Peki bu laptopta kurulu sistemi yazabilir misiniz?
Windows/Linux gibi.
google'a pek bakmadım burayıda bir akrabam önerdiPeki Hackintosh kurulumu ağırlıklı bir forumda Laptop arızası konusunda yanıt aramak yerine Google ile araştırma yapmak daha mantıklı olmaz mı?
Sanırım yanlış önermiş.google'a pek bakmadım burayıda bir akrabam önerdi
işe yaramadı çok karanlık bence laptopun ekranında sorun yok bıraktıgımda çalışıyordu nvidia ve intelin güncellemesinide şimdi yaptım restart attım aynıSanırım yanlış önermiş.
Laptop ekranınız sorunlu olabilir.
Eğer Siyah ekran sorunu varsa Windows logo tuşu + Ctrl + Shift + B tuşlarına aynı anda basın bakalım sonuç verecek mi.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.