ADOBE Programları

mcan38883

APPRENTICE
29 Eki 2017
3
1
0
41
Merhaba,
Adobe programları için, macOS kurmak istiyorum.
Çalışma açısından Windows ile fark yaratıyor mu deneyen varmı ?

ibragah

PADAVAN
18 Kas 2017
109
10
71
29
Aşırı kolaylık şağlıyor. Mac'te Adobe kullanmanın zevki ve kolaylığı ayrı.net
Mac'te Adobe programları çok stabil ve hızlı çalışıyor. Windows'ta daha fazla sıkıntı yaşayabiliyorsun. Veya Windows'ta örnek verecek olursak After Effect daha yavaş çalışıyor. (Ön izleme render vb. durumlar.)

Windows 10 üzerinde kullandığım Adobe programları: After Effects, Photoshop, Illustrator, Premier Pro, Encoder
macOS X Sierra Üzerinde kullandığım Adobe Programları: After Effects, Photoshop, Illustrator, Premier Pro, Encoder

Deneyimlerim: Windows 10'da After Effects'te Video yaparken ön izlemeler daha yavaş çalışıyor. Sistem daha fazla kasılıyor. Heleki bu programlar çalışırken Chorome'ı kullanmak çok zor oluyor.
Windows 10'da Encoder'da render alırken ram daha fazla tüketiliyor gibi geldi bana. Zira macOS'ta sistem render alırken çom fazla etkilenmiyor. Diğer işlerine devam edebiliyorsun.
Diğer programlarda çok fazla sorun yaşatmıyor Windows 10 MacOS'da öyle.

macOS'da Render alırken sistem Windosw'a göre daha iyi çalışıyor. Diğer işlerini rahatlıkla yapabiliyorsun. Windows'da sistem daha fazla kasılıyor.
After Effects ise mac'te daha seri, hızlı ve daha stabil çalışıyor. Video yaparken ön izlemeler daha hızlı oluyor.

Bunlar benim kendi deneyimlerimdir. Bilgisayardan bilgisayara değişebilir.

macOS X Sierra ve Windows 10 aynı Laptop'ta yüklüdür.
Sistem Özellikllerim :
Intel 3.Nesil 3.10Ghz İ5
Ram 6GB
Ekran Kartı Intel HD 4000 ve Nvidia GT630M
HDD SSD değildir.

Kısaca kendi deneyimlerim doğrultusunda Bahsettiğim Adobe Progranlarını çok fazla kullanıyorsan Mac'i tercih etmeniz öneririm. Zaten grafik ve tasarım ağırlıklı çalışanların büyük bir çoğunluğu macOS işletim sistemi ve Mac sistemlerini tercih ediyorlar Örneğin; Reklam ajansları ve Matbaalar gibi.

Kolay gelsin :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Like
Tepkiler: mcan38883

mcan38883

APPRENTICE
29 Eki 2017
3
1
0
41
Aşırı kolaylık şağlıyor. Mac'te Adobe kullanmanın zevki ve kolaylığı ayrı.net
Mac'te Adobe programları çok stabil ve hızlı çalışıyor. Windows'ta daha fazla sıkıntı yaşayabiliyorsun. Veya Windows'ta örnek verecek olursak After Effect daha yavaş çalışıyor. (Ön izleme render vb. durumlar.)

Windows 10 üzerinde kullandığım Adobe programları: After Effects, Photoshop, Illustrator, Premier Pro, Encoder
macOS X Sierra Üzerinde kullandığım Adobe Programları: After Effects, Photoshop, Illustrator, Premier Pro, Encoder

Deneyimlerim: Windows 10'da After Effects'te Video yaparken ön izlemeler daha yavaş çalışıyor. Sistem daha fazla kasılıyor. Heleki bu programlar çalışırken Chorome'ı kullanmak çok zor oluyor.
Windows 10'da Encoder'da render alırken ram daha fazla tüketiliyor gibi geldi bana. Zira macOS'ta sistem render alırken çom fazla etkilenmiyor. Diğer işlerine devam edebiliyorsun.
Diğer programlarda çok fazla sorun yaşatmıyor Windows 10 MacOS'da öyle.

macOS'da Render alırken sistem Windosw'a göre daha iyi çalışıyor. Diğer işlerini rahatlıkla yapabiliyorsun. Windows'da sistem daha fazla kasılıyor.
After Effects ise mac'te daha seri, hızlı ve daha stabil çalışıyor. Video yaparken ön izlemeler daha hızlı oluyor.

Bunlar benim kendi deneyimlerimdir. Bilgisayardan bilgisayara değişebilir.

macOS X Sierra ve Windows 10 aynı Laptop'ta yüklüdür.
Sistem Özellikllerim :
Intel 3.Nesil 3.10Ghz İ5
Ram 6GB
Ekran Kartı Intel HD 4000 ve Nvidia GT630M
HDD SSD değildir.

Kısaca kendi deneyimlerim doğrultusunda Bahsettiğim Adobe Progranlarını çok fazla kullanıyorsan Mac'i tercih etmeniz öneririm. Zaten grafik ve tasarım ağırlıklı çalışanların büyük bir çoğunluğu macOS işletim sistemi ve Mac sistemlerini tercih ediyorlar Örneğin; Reklam ajansları ve Matbaalar gibi.

Kolay gelsin :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler

• Like
Tepkiler: ibragah

ferit34

PADAVAN
20 Kas 2017
188
32
221
31
Merhaba,
Adobe programları için, macOS kurmak istiyorum.
Çalışma açısından Windows ile fark yaratıyor mu deneyen varmı ?
Daha bi kolaylığı var ama işin içine Render girince, Windows'dan 10,15sn daha geç bitiriyor. Ama orjinal Mac'ler de öyle değil tabi...