AirPods Pro bilgisayara bağlı, ses düzgün çalışıyor fakat mikrofonu çalışmıyor

danga

APPRENTICE
23 Kas 2024
3
1
21
Geçenlerde AirPods'umu bilgisayara bağladım sorunsuz çalıştı. Fakat sonradan fark ettim ki mikrofonu çalışmıyor. Kablolu bir kulaklığa taktım aygıt düzgün çalışıyor, ses gidiyor. Ama nedense AirPods'da ki mikrofon çalışmıyor. Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum.

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
7,854
3,480
4,401
Sorun Airpods'unda değil. Sorun Windows ile Airpods arasında yaygın olarak yaşanıyor. Özellikle Pro modellerde. Windows güncellemelerine bak. Olmazsa windows desteğe danış.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

danga

APPRENTICE
23 Kas 2024
3
1
21
Sorun Airpods'unda değil. Sorun Windows ile Airpods arasında yaygın olarak yaşanıyor. Özellikle Pro modellerde. Windows güncellemelerine bak. Olmazsa windows desteğe danış.
Benimki de Pro zaten. Güncelleştirme yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Yapacak birşey yok gibi.

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
7,854
3,480
4,401
Ne seninle ne de kulaklıkla alakalı bir sorun yok. Aptal Windows ile alakalı bir sorun bu ve yaygın olarak pro modellerde var. Benim bu sorunlardan anladığım sürücü yetersiz. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda apple veya microsoft sürücü yayınlacaktır.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

danga

APPRENTICE
23 Kas 2024
3
1
21
Ne seninle ne de kulaklıkla alakalı bir sorun yok. Aptal Windows ile alakalı bir sorun bu ve yaygın olarak pro modellerde var. Benim bu sorunlardan anladığım sürücü yetersiz. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda apple veya microsoft sürücü yayınlacaktır.
Tamamdır, desteğiniz için çok teşekkür ederim, iyi günler.

• Like
Tepkiler: kindo