Farketmiyor zaten. Itlwm.kext de Wifi taklidi yapan ethernetŞimdilik ethernetten devam...
Konum bilgiindesinde sorun oluyor bazen. Mesela şuan hava kaç derece dedim konumunu bulamıyorum diyor. Halbuki konum açık.Farketmiyor zaten. Itlwm.kext de Wifi taklidi yapan ethernet
Yok şu an için.Heliport alternatifi var mı?
Yaratmaz. Etherneti taklit eder zaten.heliport bir güvenlik sorunu yaratıyor mu peki?
Kaynak paylaşsaydınız incelerdik.
Kaynak paylaşsaydınız incelerdik.
Ne yaptınız bakabildiniz mi yapılabilir mi sizcePlease add AirportItlwm support for macOS 15 Sequoia · Issue #1009 · OpenIntelWireless/itlwm
Please add AirportItlwm support for macOS 15 Sequoiagithub.com
Kaynak paylaşımı için teşekkürler, evdeki bilgisayarda (imzamdaki) denedim lakin olmadı, kext listesindeki sıralamayı değiştirerek tekrar deneyeceğim son olarak. İşteki h410 çipli bilgisayarımın anakartı sebepsiz bozulduğu için işte deneyemedim ve bu aralar çok yoğun olduğu için akşamları dinlenmek istiyorum ama nafile 4 yaşında afacan oğlum hep asfalt araba yarışı oynamak istiyor.Please add AirportItlwm support for macOS 15 Sequoia · Issue #1009 · OpenIntelWireless/itlwm
Please add AirportItlwm support for macOS 15 Sequoiagithub.com
Ne yaptınız bakabildiniz mi yapılabilir mi sizce
Şu anda çalışmıyor dostum mevcut durumda devam edeceğiz talep çok inşallah geliştiriciler yaparlarKaynak paylaşımı için teşekkürler, evdeki bilgisayarda (imzamdaki) denedim lakin olmadı, kext listesindeki sıralamayı değiştirerek tekrar deneyeceğim son olarak. İşteki h410 çipli bilgisayarımın anakartı sebepsiz bozulduğu için işte deneyemedim ve bu aralar çok yoğun olduğu için akşamları dinlenmek istiyorum ama nafile 4 yaşında afacan oğlum hep asfalt araba yarışı oynamak istiyor.
Tabi bu konulara ilave olarak 24gb ramli m2 kullandım ve sonrasında imzamdaki bilgisayara kurulum yaptıktan sonra o hissiyat çok olumsuzdu benim için ilerlemek için bir sebep bulamıyorum, forum alışkanlık olduğu için giriyorum bazen...
Pc başındayken biraz daha kalıp tekrar denemek istedim. Amaç wifi kullanmak ise heliport+itlwm.kext ile çalışıyor.
son satırı okumadınız mı?Şu anda çalışmıyor dostum mevcut durumda devam edeceğiz talep çok inşallah geliştiriciler yaparlar
Anladım zaten bende böyle kullanıyorum. Airportitlwm şuanda kullanılamıyor. Mevcut durum ile devam edeceğiz.son satırı okumadınız mı?
Pc başındayken biraz daha kalıp tekrar denemek istedim. Amaç wifi kullanmak ise heliport+itlwm.kext ile çalışıyor.
yazmıştım, bu şekilde çalışıyor. Tabi Airportitlwm kext ile değil.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.