VoodooHDA'yı sistemden kaldırdım. Kextleri sildim ve rebuild cache yaptımKurulumun yeni mi ? yada VodooHDA tamamen sisteminden kaldırdın mı ?
Hackintool üzerinde ses bölümünde herhangi birşey görünmekte mi ?
Ve Kext yüklemelerinde Fail alıyorum permissionları ayarlarkenHackintool üzerinde ses bölümünde herhangi birşey görünmekte mi ?
Dediklerinizi sırayla deniyorum. İnşallah iyi sonuç alabilirim. Teşekkür ederim bu aradaSistem ses kartını görüyor, bu durumda Hackintool üzerinde verilen layout idler ile ses alabilmen gerekmekte.
Lakin hem E/C/K/O içerisinde hemde S/L/E içerisinde AppleALC.kext ve Lilu.kext bulunmakta bu dosyalar sadece bir konumda (iki farklı konumda olması çakışma yapmaktadır) bulunmalı. Dosyaları sadece bir konumda olacak şekilde ayarla. Bu işlem bittikten sonra layout id denemesi yap, yine başarılı olamazsan VoddoHDA'ya ait kurulumları tamamen kaldıramamışsın demektir. Bu durumda VodooHDA yüklemesini tamamen kaldırman gerekmekte yada imkanın var ise temiz kurulum (kesinlikle tavsiyemdir) yapman gerekmekte.
Tekrardan merhabalar. Temiz kurulumu gerçekleştirdim ve sizi bekliyorum, dediğiniz gibi.Eğer sonuç alamaz ve temiz kurulum yaparsan, hiçbir işlem yapmadan bilgi ver o şekilde net sonuca çok daha hızlı varabiliriz aklında olsun.
Hayır tertemiz burası şuanTamam şimdi tekrardan Hackintool üzerinde ses girişini kontrol edelim herhangi bir veri var mı ?
Evet geldi birşeylerTamam çok güzel. E/C/K/O içerisinden FakeSMC.kext hariç fake ile başlayan kextleri yedekleyerek sil ve sistemi yeniden başlatıp Hackintool bölümüne ses ile ilgili veri geldi mi diye kontrol et sonucu bildir.
Ama herhangi bir şekilde AppleALC veya Lilu kextlerini kurmadım?Tamam şimdi layout id denemeni yap bu sefer başarılı olacaksın. Sonucu paylaşmayı unutma.
Deniyorum o zaman...Gerek yok bunlar E/C/K/O içerisinde kurulu zaten. Tekrar kurarsan çakışma yapabilir. Sadece layout id denemesi yap.
Peki Acpi kısmındaki change yaması gerekli mi?Gerek yok bunlar E/C/K/O içerisinde kurulu zaten. Tekrar kurarsan çakışma yapabilir. Sadece layout id denemesi yap.
Hocam tüm layout ID'leri denedim hiç bir sonuç alamadımGerek yok bunlar E/C/K/O içerisinde kurulu zaten. Tekrar kurarsan çakışma yapabilir. Sadece layout id denemesi yap.
Hackintool üzerinde ses bölümünün ekran görüntüsünü ve config dosyanı paylaşır mısın rica etsem.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.