VoodooHDA kurulumu sonrası Sistemi yeniden başlatmadan önce Rebuild Cache yapılmalı. sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /
Yukarıdaki rehber ile kurulum denemeyip farklı bir kaynaktan Voodoo kurulumu gerçekleştirdiysen, kurmuş olduğun bu sürücülerin yeni VoodooHDA kurulumu öncesi sistemden tamamen kaldırılması, rebuild Cache yapılması ve sistem yeniden başlatıldıktan sonra yeni VoodooHDA kurulumunun yapılması gerekmekte. Aksi takdirde Gata alınması kaçınılmazdır. Bunun içinde aşağıdaki rehberi takip etmelisin. VoodooHDA Kurulumu ve Çözümleri | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bunları takip edersen sorunsuzca sesi tanıtabilirsin.
Aynı ses kartı bende de mevcut. Kurulumdan sonra hiçbir ayar yapmıyorum. İlk kurulumdan itibaren sesi kullanabiliyorum. Haberin olsun.
Açılıştaki hışırtı sesi umrumda olmaz dersen bunu deneyebilirsin. Realtek ALC887 VD (Sierra 10.12.1) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Uzun süre bu kexti kullandım. Eğer bunlar olmazsa son çaren VoodooHDA.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.