AMD A10 7870K | MSI A68HM-E33 V2 | GT 1030 | High Sierra Kurulum Sorunu

Emre367

APPRENTICE
26 May 2020
8
2
21
Merhaba.

Sistemim imzamda mevcut. Yaptığım araştırmada ekran kartımın sadece High Sierra sürümü tarafından desteklendiğini gördüm. İlk denediğim kurulumda End Randomseed hatası aldım, forumdaki çözümleri denedim fakat başarılı sonuç alamadım.

Daha sonra ana forumdaki rehber konudan bir High Sierra sürümünü indirip denedim fakat çok sayıda "+" simgesi içeren bir hata verip yarım kaldı. Fark ettim ki indirdiğim sürümde AMD ile uyumlu değildir ibaresi varmış, gözümden kaçmış maalesef.

İki gündür uğraşıyorum ve doğru sürümü bulamıyorum. İnternet bağlantım hızlı olmadığı için bir sürümü indirip bellek hazırlamam bile yarım gün sürüyor. Henüz çok yeniyim ve bilgim az. Adım adım söylediklerinizi yapacağım. Yardımınızı bekliyorum.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,588
4,401
Bu rehberdeki imajı ve rehberi uygula.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Emre367

APPRENTICE
26 May 2020
8
2
21
Merhaba.

Kurulum esnasında bir kaç hata verdi fakat kuruluma devam etti ilginç bir şekilde. Son olarak "Pushing respawn out by 10 seconds." hatasında kaldı ve ilerlemiyor. Çözümlere baktığımda harici ekran kartını çıkartıp yeniden denenmesi önerilmiş fakat GT 1030'u çıkartırsam kurulumu sadece APU ile yapabilir miyim?
Bios içinden ekran kartı ile ilgili bir kısmı daha disable edip yeniden kurulumu başlattım. Bir çok hata mesajı verdi ama kuruluma devam etti. En son disk bolumlendirme bile yaptım fakat akabinde şu hatayı veriyor. Ne yapmalıyım?
Yüklenme ekranindayim fakat mause herhangi bir tepki vermiyor. Kalan Zaman bilgisi de yarım saattir değişmedi. Bilgisayar döndü sanırım. Beklemeye devam etmeli miyim?
Önceki sorunları Google üzerinden aratarak devam ettim fakat kurulumun artık son aşamalarında şu hatayi alıyorum ve çözüm bulamadım.
IMG_20200526_213844.jpg

Bu rehberdeki imajı ve rehberi uygula.
Halen son aldığım hatayı çözemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

Son düzenleme: