Merhaba Sierra 10.12 imajı hackintosh zone sitesinden indirdim.Şuan yükleme boot ekranında sorun yaşadığımdan boot gerçekleştiremiyorum, her türlü arg komutunu denediğim halde.Kernel konusunda bildiğim kadar ile tarnsmac program aracılığı ile Library/System/Kernel klasör içerisinde kontrol ettiğimde 3 adet dosya görünüyor amd kernel, intel kernetl ve sadece kernel isimli dosyalar,ne yapmam gerekir?.Başka Kernel yada patched gibi kernelmi kullanmalıyım değiştirmeliyimmi?:Tabi işlemcime göre işlemcim: Amdfx4100 işlemci buna göre sorun nedir? ne yapmam gerekir, komut vs doğru kernel konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Montezuma hocam dha önce Mavercik yükledim hatırlarsanız sierraya geçmek istiyorum Maverickde sorun yok, ama sierra olsun isterim çok sevinrim teşekkürler.)
Bu arada bu sistemim özelliklerime göre sizin kendinize ait bir imajınız var ise rehberiniz yönlendiriseniz çok sevinirim.Bulamadım forumlarda :neutral
Bu arada bu sistemim özelliklerime göre sizin kendinize ait bir imajınız var ise rehberiniz yönlendiriseniz çok sevinirim.Bulamadım forumlarda :neutral
- BootLoader
- Clover
- Anakart Modeli
- MSI B250 pro Mate
- İşlemci Modeli
- İntel 7500K
- Grafik Kartı
- Rx 470
- Ses Kartı Modeli
- Harici
- Ağ Aygıtları
- Wifi