Hızlı olun nedir? Kimse senin özel asistanın değil. Konun görüldüğü zaman cevap verilir. Ayrıca bu nasıl konu? AMD kart nedir? ? Ne sorunu yaşıyorsun? Cihaz önümüzde mi. Önce forum kurallarına uygun sistem bilgilerini paylaş ve sorununu açık bir şekilde ifade et.
Hızlı olun nedir? Kimse senin özel asistanın değil. Konun görüldüğü zaman cevap verilir. Ayrıca bu nasıl konu? AMD kart nedir? ? Ne sorunu yaşıyorsun? Cihaz önümüzde mi. Önce forum kurallarına uygun sistem bilgilerini paylaş ve sorununu açık bir şekilde ifade et.
Amd Phenom(tm) II X2 560 Processor 3.30GHz
4gb ram
Amd Radeon HD 5570
Bilgisayar parçalarım bunlardır.Kurmaya çalıştığımda ayarları yapıyorum fakat yükleme ekranı gibj simsiyaj bir ekran beni karşılamakta bana yardımcı olur musunuz?
Cihazın desteklenmeyen bir donanım. Buna bir ihtimal EL çaptan denemelisin. BUnun için yamalı Kernel kullanan imaj kullanmalısın. Bizim buna desteğimiz yok.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.