AMD OS X - DownloadsAşağıdaki siteden AMD sistemler için kernel yaması yapılmış imajı indirip kurulumu deneyebilirsin.
AMD OS X
Bu da kurulum rehberi;
İmajı indirdim videoyu izledim fakat bu dosyayı nasıl kullanacağımı anlamadım win32 ile flasha mı injekte edeceğim ?High Sierra imajı,
HighSierraAMD_V3.dmg - Google Drive
DMG uzantılı imajı USB' ye yazdırmak için Transmac adlı uygulamayı kullanmalısın.İmajı indirdim videoyu izledim fakat bu dosyayı nasıl kullanacağımı anlamadım win32 ile flasha mı injekte edeceğim ?
Bu hangi sorunun cevabı, 3 sorunum varda.Gördüğüm kadarıyla Enoch bootloader ile sistemi boot ediyorsun. Bootloader kurulumu için aşağıdaki video rehberi referans alabilirsin.
Bu hangi sorunun cevabı, 3 sorunum varda.
ilki os sisteme girebilmek için her seferinde flashı takıp flash dan başlatıp bu ekrana gelip açıyorum direk açmak için ne yapmam gerekiyor
SSD ye kurabilmem için ne yapmam gerekiyor.Güncelleme yaparsan yamalı kernel sıfırlanır. Bu yüzden güncelleme sonrası tekrar kernel kurulumu ve prelinked kernel oluşturmak gerekiyor.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
SSD nvme ssd samsung 960 evoSSD SATA Portlarını değiştirip deneme yapabilirsin.
Bunun Enoch bootloader ile nasıl yamalanacağı konusunda bir bilgim yok. Clover ile sistemi boot edersen Config dosyana bu yamaları ekleyebiliriz.SSD nvme ssd samsung 960 evo
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.