AMD Ryzen Sisteme Kurulum

alcndg

APPRENTICE
14 May 2018
1
0
0
28
Karabük
İyi günler Ryzen masaüstü bilgisayarıma MacOS Sierra kurmak istiyorum bu yüzden yardım talep ediyorum bir kaç defa denedim fakat işletim sistemini boot edemedim bir türlü açılmadı forumdaki bir kaç konuya baktım fakat linkler v.s uçtuğu için konu açıyorum. Yardımcı olabilir misiniz

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
AMD için hazırlanmış kurulum imajı indirip kurulum denemelisin:
AMD OS X
Ek olarak kurulum videosu;

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

SosyalMedyaBer

APPRENTICE
26 May 2018
7
0
0
29
Hocam hayırlı pazarlar. Amd MacOS kurulum videosunu izlerken bir noktada takıldım.
7:50'de diski seçip kurulumu yaptıktan sonra aynı şekilde USB'yi boot edip terminale gelip uygulanan adımları mı yapacağız? Birde bu işe yeni merak saldığım için video biraz karışık geldi. Üstelik videoyu anlatan abimiz uygulamalı yapmadığı için çözemedim. Bunu yapacaksınız diyor ancak kendisi önceden kurduğu için yapmıyor. Daha iyi anlatan bildiğiniz bir video var mıdır?

Son düzenleme:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
7:50'de diski seçip kurulumu yaptıktan sonra aynı şekilde USB'yi boot edip terminale gelip uygulanan adımları mı yapacağız?
Evet aynen bu adımları yapacaksın. Bu adımların sebebi, kurulum sonrası AMD için yamalı kernel ve bazı gerekli sistem dosyalarının kurulum yapılmış sistem içine kopyalanması gerekiyor. Bu işlemi yapmadan sistem açılmayacaktır. İmaj içinde adımları anlatmış olması lazım.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet