AMD Sierra USB elektrik sorunu

abakagunduz

APPRENTICE
11 Nis 2017
48
5
71
AMD için yayınladığınız Sierra dosyasıyla yükleme yapmaya çalışırken, UHC4@5300000: AppleUSBEHCI : : RestartUSBBus : gibi bir döngüye giriyor ve sonunda yuvarlak bir hata uyarısı geliyor. Yardım edebilecek var mı?

İşlemci Modeli
AMD RYZEN 5 2600
Grafik Kartı
AMD RX 580 988 GB

abakagunduz

APPRENTICE
11 Nis 2017
48
5
71
Hocam tüm herşeyi denememe rağmen ya aynı hatayı aldım ya da "RTC: Only single RAM Bank" kısmında yine usb elektriği gitti ve orada tıkandı.

İşlemci Modeli
AMD RYZEN 5 2600
Grafik Kartı
AMD RX 580 988 GB

KemalALKIN

PADAVAN
7 Nis 2017
145
135
101
ANKARA
DSDT Fix Mask kısmındaki işaretlemeleri kaldırmayı denediniz mi hocam?
bios ayarlarınız ne durumda?

AMD macos Sierra İmajı yeniden geliştirilmiştir. Lütfen indirip deneyiniz.

abakagunduz

APPRENTICE
11 Nis 2017
48
5
71
Tekrardan deneyip yazacağım hocam. Teşekkürler ilginiz için.

Hocam +++++++++ çıkıp yeniden başlıyor.

İşlemci Modeli
AMD RYZEN 5 2600
Grafik Kartı
AMD RX 580 988 GB

roger

APPRENTICE
5 Nis 2017
19
1
0
36
Hocam +++++++++ çıkıp yeniden başlıyor.
Clover boot ekranında options> arguments'e bu komutları "kcsuffix=amd" "/amd" "/amd64" denedinmi? Enbaşa yaz bios ayarlarınıda yapman lazım.

Son düzenleme:

abakagunduz

APPRENTICE
11 Nis 2017
48
5
71
BIOS ayarlarımda sadece AHCI olarak değiştirebiliyorum. Bu ayarları uyguladığımda yine aynı sonucu aldım. Önceden bu bios ayarıyla Yosemite kurabilmiştim ancak ekran kartıyla ilgili bir sorun yaşıyorum,framebufferı ile ilgili. Sierrada direk tanınabiliyormuş ancak kuramıyorum.

İşlemci Modeli
AMD RYZEN 5 2600
Grafik Kartı
AMD RX 580 988 GB

roger

APPRENTICE
5 Nis 2017
19
1
0
36
BIOS ayarlarımda sadece AHCI olarak değiştirebiliyorum. Bu ayarları uyguladığımda yine aynı sonucu aldım. Önceden bu bios ayarıyla Yosemite kurabilmiştim ancak ekran kartıyla ilgili bir sorun yaşıyorum,framebufferı ile ilgili. Sierrada direk tanınabiliyormuş ancak kuramıyorum.
Az önce bende denedim. Restart atıyor kernel değiştirdim aynı bu imajla denediğimde usb sorunu ve yeniden başlatma sorunu yok ama MacOS kurulumuna geçtiğinde yükleme ilerlemiyor sende deneyebilirsin

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler