ÇÖZÜLDÜ App Store Bağlanamama Sorunu

mertmf

APPRENTICE
13 May 2017
20
3
21
26
Isparta
İyi günler App Store'dan bir şey indirmeye çalıştığımda "Bilgisayarınız doğrulanamadı." diyor. iMessage konusunda internet ayarlarıyla ilgili bölümü yapmak istedim fakat benim cihazımda yerleşik ethernet kartı desteklenmediği için harici wifi kartı kullanıyorum bu yüzden ethernet seceneği yok. Nullethernet kextini kullanmak istedim fakat yapımcısı çalışmadığı için kext dosyasını silmiş. Ne yapmalıyım?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,796
7,585
4,401
Bu konudaki çözümü deneyebilirsin.
ÇÖZÜLDÜ - Apple Store erişim sorunu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Olmaz ise
Şu çözümü deneyebilirsin. Aşağıdaki yöntemin Sierra'da çalıştığı not edilmiş. Aşağıdaki bağlantıdan nullethernet.kext indir.
  1. RehabMan-NullEthernet-2016-1220.zip
  2. nullethernet.kext kurulumunu yap ve Rebuild Cache ile önbellek dosyalarını yeniden oluştur.
  3. Nulletherner klasörü içindeki ssdt–rnme.aml dosyasının ismini ssdt.aml olarak değiştir.
  4. Bu işlemden sonra ssdt.aml dosyasını EFI / CLOVER / ACPI / Patched içine koy.
  5. Son olarak ÇÖZÜLDÜ - Apple Store erişim sorunu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu rehberindeki çözüm adımlarını uygula.
  6. Ve sistemi yeniden başlat.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

mertmf

APPRENTICE
13 May 2017
20
3
21
26
Isparta
Bu konudaki çözümü deneyebilirsin.
ÇÖZÜLDÜ - Apple Store erişim sorunu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Olmaz ise
Şu çözümü deneyebilirsin. Aşağıdaki yöntemin Sierra'da çalıştığı not edilmiş. Aşağıdaki bağlantıdan nullethernet.kext indir.
  1. RehabMan-NullEthernet-2016-1220.zip
  2. nullethernet.kext kurulumunu yap ve Rebuild Cache ile önbellek dosyalarını yeniden oluştur.
  3. Nulletherner klasörü içindeki ssdt–rnme.aml dosyasının ismini ssdt.aml olarak değiştir.
  4. Bu işlemden sonra ssdt.aml dosyasını EFI / CLOVER / ACPI / Patched içine koy.
  5. Son olarak ÇÖZÜLDÜ - Apple Store erişim sorunu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu rehberindeki çözüm adımlarını uygula.
  6. Ve sistemi yeniden başlat.
Cevabınız için teşekkürler. Sorunu çözdüm.

• Like
Tepkiler: syntaxturk