12: Error allocating 0x#### pages at 0x####... alloc type 2 Hatası
İlk olarak şunu yönergeleri takip edin:
- OsxAptioFix2Drv-free2000.efi indirin.
- EFI / CLOVER / drivers64UEFI içinden OsxAptioFix sürücülerini silin.
- Yukarıda indirdiğiniz dosyayı EFI / CLOVER / drivers64UEFI içine koyun.
- Sistemi yeniden başlatın.
Olmaz ise aşağıdakileri takip edin.
- Config.plist içinde RtVariables içine SIP güvenliği tamamen kapatın. ( 0xff ekleyin)
- Farklı USB portları ile deneyin.
- EFI/CLOVER/drivers64UEFI/ içinden VBoxHfs-64.efi silin ve yerine HFSPlus.efi koyun.
- EFI/CLOVER/drivers64UEFI/ içinden OsxAptioFix2Drv-64.efi dosyasını OsxAptioFixDrv-64.efi ile değiştirin. Yada bunun tam tersini yapın.
- EFI/CLOVER/drivers64UEFI/ içinde birden fazla OsxLowMemFixDrv-64.efi yada OsxAptioFix2Drv-64.efi yada OsxAptioFixDrv-64.efi varsa bunlardan sadece birini bırakıp diğerlerini silin.
Hocam dediklerinizi yaptım olmadı Config.plist dosyasını düzenleyemedim sitenizdeki sekmede config yüklerken hata veriyor
farklı portlar denedim olmadı vboxhfs-64 dosyasını silin yerine hfsplus koyun demişsiniz bende o dosya yok zaten hfsplus var
- EFI/CLOVER/drivers64UEFI/ içinden OsxAptioFix2Drv-64.efi dosyasını OsxAptioFixDrv-64.efi ile değiştirin. Yada bunun tam tersini yapın.
bunu yapmıştım daha önce işe yaramamıştı
bi sonraki madde de belirttiğiniz gibi aynı 2 dosya yok.. :S ben bios ayarlarımın resmini çekip buraya atayım çünkü listedeki tüm ayarlar da yok bende.
Bios ayarlarım aşağıdaki gibidir yanlış veya eksik yaptığım bir yer var mı? Ekstra istediğiniz bir bölüm varsa çekebilirim orayı da.
Son denemelerden sonra Apple logosunda da kalmıyor reset atıyor bilgisayar verboseyi seçip denedim yine reset attı
ek olarak "don't reboot on panic" seçeneğini de seçtim malesef yine aynı şekilde reset attı