Apple Store Thunderbolt Güncellemesi

cnrzen

APPRENTICE
14 Ara 2017
60
0
0
39
Appstore daki guncellemleri yapmali miyim?

rhg0IeO_TMdlMSKTfSM0cHlBx2ni4Zmq.png

Gerci sistemde thunderbolt donanimi olmadigindan bir sey olacagini duzunmuyorum fakat, guncelleme yaptigimda onunla beraber baska donanimlar veya yazilimlar da etkilenir mi? Guncellemeleri aktif tutmali miyiz? Neticede eski sistem kullaniyorum. Bir guncelleme geldiginde sistem bunu algilar, guncelleme yaparda sistemi kilitler mi vs. ?
Bu yuzden otomatik guncellemleri kapattim? Acmali miyim?
Kafamda deli sorular...

barangokalp

PADAVAN
24 Ara 2017
149
29
101
Kahramanmaraş
sistem güncelleştirmeleri dışındakileri yapa bilirsin
sorun olacağını sanmıyorum
otomatik güncellemelerden sistem dışındakileri aktif edebilirsin

cnrzen

APPRENTICE
14 Ara 2017
60
0
0
39
Butun update leri kapattim. Yapmasin update. Bir daha macos kurmakla ugrasamam dogrusu.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,798
7,585
4,401
thunderbolt güncellemesini yapsan dahi bile bu güncelleme uyarısı her zaman gelecektir. Yapman gereken fare sağ klik ile güncellemeye tıkla ve "güncellemeyi gizle" seçeneğini seç. Bundan sonra bu güncelleme uyarısını almazsın.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

cnrzen

APPRENTICE
14 Ara 2017
60
0
0
39
Iyi de hangi guncellemeleri yapmamiz gerekizr? Su anda guncelleme yapmadan gayet guzel mutlu mesut yasayamaz miyiz? ( bu arada kapanma ve yeniden baslatma sorunlari duzeldi Tesekkur ederim)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,798
7,585
4,401
Iyi de hangi guncellemeleri yapmamiz gerekizr? Su anda guncelleme yapmadan gayet guzel mutlu mesut yasayamaz miyiz? ( bu arada kapanma ve yeniden baslatma sorunlari duzeldi Tesekkur ederim)
Şu konu incele istersen:
ÇÖZÜLDÜ - Hasleo EasyUEFI Boot önceliği ve High Sierra güncelleme kapatmak | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Diğer sorun çözüldü ise ilgili konuda bunu belirtirsen iyi olur.
High Sierra Yeniden Başlatma ve Kapanma Sorunu | Sayfa 2 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet