HP 250 G1 cihazıma orjinal AppleHDA ile ses kalitesini artırmak istiyorum. Fakat ALC269 için birçok versiyon var. Hangisi cihaza uygun bulamadım. IOreg dosyasına bakarak hangi versiyon yamasını kullanmam gerek veya editlenmiş AppleHDA varsa paylaşabilir misiniz?
Sistem imajı oluşturuyorum. Bana EFI ile önyükleme ile sesi aktif edebileceğim bir metod gereklidir. Ekran resmime bakarak bana kext veya editlenmiş AppleHDA önerebilir misiniz? AppleHDA patcher ile editleme yaparken hangi ALC269 seçmeliyim?
Üstad donanım detaylarında laptop için hangi seçeneği seçeceğime nasıl karar vereceğim? ALC269V1, V2,V3 diye bir liste var önümde... Jarwis dump bana ACPİ tablosu oluşurdu. AppleHDA patcher kullanımına ilişkin bir rehber önerebilir misiniz?
Aşağıdaki bilgileri, kendi ALC269 ile teyit ederek buna göre hangi model uygunsa onu kullan. Eğer aşağıdakilerden biri değilse sadece ALC269 kullan. Codec: Realtek ALC269VB
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.