Appstore daha önce arama yapmadığı için sıfır kurulum yaptım ama yine arama kısmına bir şeyler yazdığımda öylece kalıyor arama yapmıyor.Bu durum neden kaynaklanıyor acaba?
Sistem bilgilerin nedir? Ek olarak cihazında kulandığın Wİ-Fi ve Ethernet modülleri nelerdir? Bunların yanında App Store için kredi kartı ile onaylanmış bir kullanıcı hesabı girdin mi?
Sistem bilgilerin nedir? Ek olarak cihazında kulandığın Wİ-Fi ve Ethernet modülleri nelerdir? Bunların yanında App Store için kredi kartı ile onaylanmış bir kullanıcı hesabı girdin mi?
Anakart :Asus B85M-G
İşlemci : İntel İ5-4440 LGA 1150
Ekran kartı : Nvidia Geforce GTX 550 ti
İşetim sistemi : Sierra 10.12.5
Lan : Realtek 8111E Gigabit lan kontroller
Daha önceden böyle bir sorun yoktu yeni oluştu. Doğrudan eternetle bağlantı sağlıyorum.
Peki applestore üzerinden herhangi bir uygulama indirebiliyor musun? Ayrıca bu Mac hakkında / sistem raporu / Ethernet bilgileri içinde Ethernet aygıtın sıralaması nedir? En0 olarak Ethernet tanımlanmış mı?
Peki applestore üzerinden herhangi bir uygulama indirebiliyor musun? Ayrıca bu Mac hakkında / sistem raporu / Ethernet bilgileri içinde Ethernet aygıtın sıralaması nedir? En0 olarak Ethernet tanımlanmış mı?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.