Arkadaşlar merhaba
2 cihaz var masaüstü olan normal şekilde çalışmakta. Ama Asus olanda sorunlarım var
1. si Çok hızlı Şarj yiyor.
2.si toucpad Çalışmıyor.
3.su Uykuya Geçince Uyanmıyor Ama Makine çalışmaya devam edıyor mecbur uyuma fonksiyonunu 1 saat elletme olmazsa yap diyerek öteledim ama uyursa uyandırmak icin cihazı resetlemem Gerekiyor.
4. su Montereyden Güncelleme uyarısı geliyor tamam dıyorum ısırıyorum ama yükleme sırasında surreklı siyah ekranda AppleNvme faıled diye hata verip kalıyor orda ve her yeniden başlattığımda kurulum dışkını secmezsem tekrar kurulum icin ındırıdıgı venturanın setup ına gıdıyor.
5. kext dosyalım sanırım güncel değil mis yenılerını ıcıne koyduğum zaman bu seferde boot sorunu yaşıyorum
6. UhD630 Sistemde tanıtıldı ama Grafik hızlandırma aktif mı emin degılım
Yardımcı olabilecek varsa sevınıırm
Efi Linkim : EFI yedek.zip
Cihaz ozellıklerı
Asus Fx506-LI model
intel i5 10300H
Gtx1650Tİ Gpu
16Gb ddr4 Ram
512 Micron Nvme disk
256 sandisk ssd (Mac Buraya Kurulu)
Tplink Tl-Wn725n Wifi
2 cihaz var masaüstü olan normal şekilde çalışmakta. Ama Asus olanda sorunlarım var
1. si Çok hızlı Şarj yiyor.
2.si toucpad Çalışmıyor.
3.su Uykuya Geçince Uyanmıyor Ama Makine çalışmaya devam edıyor mecbur uyuma fonksiyonunu 1 saat elletme olmazsa yap diyerek öteledim ama uyursa uyandırmak icin cihazı resetlemem Gerekiyor.
4. su Montereyden Güncelleme uyarısı geliyor tamam dıyorum ısırıyorum ama yükleme sırasında surreklı siyah ekranda AppleNvme faıled diye hata verip kalıyor orda ve her yeniden başlattığımda kurulum dışkını secmezsem tekrar kurulum icin ındırıdıgı venturanın setup ına gıdıyor.
5. kext dosyalım sanırım güncel değil mis yenılerını ıcıne koyduğum zaman bu seferde boot sorunu yaşıyorum
6. UhD630 Sistemde tanıtıldı ama Grafik hızlandırma aktif mı emin degılım
Yardımcı olabilecek varsa sevınıırm
Efi Linkim : EFI yedek.zip
Cihaz ozellıklerı
Asus Fx506-LI model
intel i5 10300H
Gtx1650Tİ Gpu
16Gb ddr4 Ram
512 Micron Nvme disk
256 sandisk ssd (Mac Buraya Kurulu)
Tplink Tl-Wn725n Wifi
Ekli dosyalar