Selam, asus k52jt model dizüstü bilgisayara High Sierra 10.13.4 yükledim. Herşey normal, yanlız güç seçenekleri ,pil göstergesi çalışmıyor ve kapanma sorunu yaşıyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.Teşekkürler.
Güç yönetimi için; Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi
Pil için:
DSDT rehberini takip ederek DSDt dosyanı çıkartmalı ve rehberdeki macIASL programının içindeki yamalardan Asus için uyumlu [bat] yamalarından birini deneyerek pil göstergesini tanıtmayı deneyebilirsin. DSDT / SSDT Düzenleme Rehberi
Kapanma sorunun ile ilgili sorunun için yine DSDT rehberindeki macIASL içindeki yamalar içinden fix Shutdown uygulayabilirsin.
Mavcut yamalar uyumsuz değil. Önecelikle Pil yamasının mantığını kavraman lazım. Kısaca; DSDT içinde Embedded Control içinde 8 Bit'ten büyük alanların (16,32, ve daha büyük) 8 bit olarak bölüntülenmesidir. Bu bağlamda Asus yamalar içinde senin cihaz modelin olmayabilir ancak EC içinde benzer alanlar için zaten yamalar içinde mevcuttur. Bu yüzden bunları denemelisin. Bunun için aşağıdaki konuyu referans alabilirsin. ÇÖZÜLDÜ - Asus X550LN Batarya için DSDT düzenleme | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.