Merhaba, bilgisayarı alalı 1.5 yıla yakın oldu. Bu zaman zarfında birkaç kere Hackintosh yapmayı denedim fakat başaramadım. Az önce montezuma hocamın anlattığı videoyu izledim. dr.arsimet adlı arkadaşın hazırladığı rehberi okudum ve tekrar denemeye karar verdim. Bilgisayarımın marka-modeli ASUS X555UB. Toplayabildiğim gerekli sistem bilgilerini ekte paylaşacağım. Forumu mümkün oldukça araştırdım ve bilgisayarımla alakalı bu konuları buldum; konu1, konu2, konu3, K555UQ fakat benzer.
Ben hazır imajı varken High Sierra kurulumu yapmak istiyorum. Kurulum imajını indirdim. Sistemimde olan HD520 config dosyası da kurulum dosyalarında varmış, onu config.plist şeklinde düzenleyeceğim. Fakat benim sorunum bu zamana kadar kext olsun, diğer komutlar olsun, kurulum nasıl yapılır bilmiyorum. Hangi donanımlarım uyumlu, USB'de ne gibi değişiklikler yapmalıyım, DUAL BOOT videosunda olmayan ekstra ne işlem yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?
Sistem donanımları;
Rapor 1
Rapor 2
Ben hazır imajı varken High Sierra kurulumu yapmak istiyorum. Kurulum imajını indirdim. Sistemimde olan HD520 config dosyası da kurulum dosyalarında varmış, onu config.plist şeklinde düzenleyeceğim. Fakat benim sorunum bu zamana kadar kext olsun, diğer komutlar olsun, kurulum nasıl yapılır bilmiyorum. Hangi donanımlarım uyumlu, USB'de ne gibi değişiklikler yapmalıyım, DUAL BOOT videosunda olmayan ekstra ne işlem yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?
Sistem donanımları;
Rapor 1
Rapor 2
- BootLoader
- OpenCore 0.6.5
- Anakart Modeli
- MSI MAG B460M Mortar Wi-Fi
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 10400F
- Grafik Kartı
- AMD RX 5500 XT
- Ses Kartı Modeli