Arkadaşlar herkese selam!
Yıllardır kullandığım Hackintosh uyumlu dizüstü bilgisayarımı satmaya karar verdim. Sitede cihazım ile ilgili onlarca konu bulabilirsiniz.
macOS'un yeni çıkacak olan Sonoma sürümü dahil kurulumunu yaptım. Gerekli dosyalar EFI ve config dosyaları sağlanacaktır. Broadcom wifi kartı OCLP yaması ile çalışmaktadır. Kurulumu yapılıp test edildi.
Her türlü bilgi ve belgeleri sağlayacağım.
Sarı sayfalarda üzerindeki orijinal wifi kartı ile 6500 ₺ Hackintosh uyumlu Wifi kart ile 7000 ₺ ye vereceğim. Sarı sayfalarda kendi kategorisinde en hesaplı ikinci bilgisayar konumundadır.
Yıllardır kullandığım Hackintosh uyumlu dizüstü bilgisayarımı satmaya karar verdim. Sitede cihazım ile ilgili onlarca konu bulabilirsiniz.
macOS'un yeni çıkacak olan Sonoma sürümü dahil kurulumunu yaptım. Gerekli dosyalar EFI ve config dosyaları sağlanacaktır. Broadcom wifi kartı OCLP yaması ile çalışmaktadır. Kurulumu yapılıp test edildi.
Her türlü bilgi ve belgeleri sağlayacağım.
Sarı sayfalarda üzerindeki orijinal wifi kartı ile 6500 ₺ Hackintosh uyumlu Wifi kart ile 7000 ₺ ye vereceğim. Sarı sayfalarda kendi kategorisinde en hesaplı ikinci bilgisayar konumundadır.
- Kutu ve faturası mevcuttur.
- Laptop Modeli Asus K555UQ-DM028DC
- İşlemci Modeli Intel Core i5-6200U
- Grafik Kartı Intel(R) HD Graphics 520 & Nvidia Geforce 940MX
- Ses Kartı Modeli Realtek Alc 256 (Alc_ID:28)
- Ağ kartı Realtek RTL8723BE 802.11BGN AC özelliği yoktur.
- Opsiyonlu Ağ Kartı Azurewave AW-CE123H BCM94352 (BT BCM20702 Bluetooth 4.0) 802.11 AC (500 ₺ Farkı Vardır)
- Disk1 Hi-Level SSD 120GB
- RAM 12GB DDR3 1600 Mhz
- Batarya değişim ihtiyacı vardır.
- Adaptörü dahil tüm parçaları orijinaldir.
- Kozmetik olarak kullanmaya bağlı olarak ufak tefek çizikler mevcuttur.
- Temiz kullanılmıştır.
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore 1.0.1 (Dev) / Sonoma
- Laptop Modeli
- Asus VivoBook x571li-bq377
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-10870H
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
- Ağ Aygıtları
- Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
- Disk ve RAM
- Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz