@montezuma Tekrar merhabalar. Uğraş dolu okul ders-ekle çıkar ve şehir değişikliği dolayısıyla bir süre foruma giremedim.
DTS dosyalarımı yandisk'ime ekledim: Yandex.Disk
Öğrenci evine geldim ve malesef altyapı desteklemediği için yavaş internetim var. Ev arkadaşlarım düzgün şekilde kullanmadığı için modem üzerinden Wi-Fi hızına limit koyuyorum. Ethernet'im çalışmadığı için şuan gerçekten büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Tekrardan Dual Windows kurulum yapıyorum şuan (ethernet kartımın modelini bilmiyorum). Programla detaylı bakıp eğer uygun kext bulamazsam sizden tekrar yardım rica edeceğim.
Tekrardan görüştüğümüze sevindim. Teşekkür ederim.
RealtekRTL8111-Binary 2.2.1 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Konusundaki
Version 2.2.2 (2018-01-21)
@ResidentBomb 'a teşekkür ediyorum.
DTS dosyalarımı yandisk'ime ekledim: Yandex.Disk
Öğrenci evine geldim ve malesef altyapı desteklemediği için yavaş internetim var. Ev arkadaşlarım düzgün şekilde kullanmadığı için modem üzerinden Wi-Fi hızına limit koyuyorum. Ethernet'im çalışmadığı için şuan gerçekten büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Tekrardan Dual Windows kurulum yapıyorum şuan (ethernet kartımın modelini bilmiyorum). Programla detaylı bakıp eğer uygun kext bulamazsam sizden tekrar yardım rica edeceğim.
Tekrardan görüştüğümüze sevindim. Teşekkür ederim.
RealtekRTL8111-Binary 2.2.1 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu Konusundaki
Version 2.2.2 (2018-01-21)
- Force ASPM state to disabled/enabled according to the config parameter setting.
- Requires 10.12 or newer.
@ResidentBomb 'a teşekkür ediyorum.