Bilgisayarıma "macOS Big Sur 11.0.1 (20B29) Created By KaoS.raw.zip" imaj dosyasını indirdim balenaEtcher programı ile direk zip olarak yazdırdım. Başarılı bir şekilde yazdırma tamamlandı. Sebebini bilmiyorum ama bios tuşum değişti. Eskiden F2 ile bios'a girerdim şimdi ESC tuşu olmuş. Direk bios menüsü çıkardı Enter setup ile bios'a giriliyor şimdi.
Neyse bu önemli değil. Kurulumdan önce bios ayarlarını intel için istenen şekilde yaptım. Tabi bazı ayarlar bende yoktu bende olan özellikleri düzenledim. Kaydedip çıktım ve şöyle bir sorunla karşılaştım. Hem uefi:sandisk'te hem de normal sandisk'te aynı sorun.
Bios resimlerini de paylaşayım hata yaptığım yer mi var yoksa anakartım hackintosh için uyumlu mu değil siz daha iyi bilirsiniz.
USB yazdıktan sonraki USB şekli:
Sistem bilgilerim de şu şekildedir:
Kurulumdan önce baya bir rehber okudum video izledim uyguladım ama durum bu.
Neyse bu önemli değil. Kurulumdan önce bios ayarlarını intel için istenen şekilde yaptım. Tabi bazı ayarlar bende yoktu bende olan özellikleri düzenledim. Kaydedip çıktım ve şöyle bir sorunla karşılaştım. Hem uefi:sandisk'te hem de normal sandisk'te aynı sorun.
Bios resimlerini de paylaşayım hata yaptığım yer mi var yoksa anakartım hackintosh için uyumlu mu değil siz daha iyi bilirsiniz.
USB yazdıktan sonraki USB şekli:
Sistem bilgilerim de şu şekildedir:
Kurulumdan önce baya bir rehber okudum video izledim uyguladım ama durum bu.
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore 0.6.6
- Laptop Modeli
- Lenovo V15-IIL 82C500NPTX
- Anakart Modeli
- LNVNB161216
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-1035G1
- Grafik Kartı
- Intel UHD Graphics & NVidia Geforce MX330
- Ses Kartı Modeli