ASUS N552VW mojave kurulum

batihan4517

APPRENTICE
15 Ocak 2019
2
0
0
27
herkese merhaba arkadaşlar aranızda bu işlerde yeniyim ve mac os mojave kurmak istiyorum
sistemim :
Storage
SATA 1TB 5400RPM 2.5' HDD----------------(mac işletim sistemini buraya kurmak istiyorum)
SATA3 128G M.2 SSD---------------------------(win 10 da burada kurulu)
Video Graphics: NVIDIA GeForce GTX960M (N16P-GX)
IGPU: Intel® HD graphics 530
Video memory: GDDR5 4GB
Optical Drive: [SATA] 9.5"mm 8X Super Multi with Double Layer
Wireless: 802.11bgn+Bluetooth 4.0 (Single band)
USB Port
3x USB 3.0
1x USB3.1 Type C (gen 2)
kuruluma kadar her şeyi yaptım bi sorun cıkmadı ama ne ses var ne wifi ne bluetooth
sonra clover v2.4de
bu linkde 5:57 UEFI destekli GPT Formatlı Diske Clover Bootloader ayarları seneryosunu uyguladım doğru bir seneryomu bilmiyorum 1tb lik diskim gpt formatlı -diskutil list komudunda böyle bir şey çıktı https://i.imgyukle.com/2019/01/17/K7kWG.jpg daha sonra kextleri videodaki gibi yerlerine koydum flashı pc den cıkardım ve yeniden başlattığımda clover menüsü geliyor mac osu çalıştır dediğimde siyah bir ekran geliyor ve hiçbir şey olmuyor flashı takıp ordan mac osa girdiğimde hiçbir kextlerin çalışmadığını görüyorum lütfen yardım edin eğer özelden whatsapp dan ilgilenen olursa çok mesut olurum

sorun bu