Asus N552vw-N551vw Touchpad ve Batarya, vga, Usb, DSDT

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
626
435
301
Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Ediko

KaoS

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
1 Eki 2017
13,766
3,944
4,401
Bilgi için teşekkürler.

BootLoader
Opencore 0.8.4
Laptop Modeli
Lenovo IdeaPad 300-15isk
Anakart Modeli
1- Asus TUF H310-Plus Gaming 2-Asus P8H61
İşlemci Modeli
1- i5 9400F 2- i5-2400
Grafik Kartı
1- RX 570VR 2- 9600GT
Ses Kartı Modeli
1- Realtek ALC887 2- Realtek ALC888B
Ağ Aygıtları
1- İntel L211 2- Realtek RTL8169
Disk ve RAM
1- 240 GB SSD & 1000 GB HDD & 16 GB DDR4 2- 240 GB SSD & 500 GB HDD & 16 GB DDR3
  • Like
Tepkiler: Mavisakal_tr

maliturkcan

PADAVAN
27 Nis 2017
165
29
271
Merhaba, n551vw-cn007t bilgisayarim var, yakın zamanda kurulum yapmayi düsünüyorum. verdiğiniz efi dosyasını kopyaladıktan sonra wifi dışında tüm özellikler çalışır hale mi geliyor catalina yükleyeceğim bir de wifi kart olarak ne önerirsiniz, aliexpress'ten sipariş vermeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
626
435
301
Merhaba, n551vw-cn007t bilgisayarim var, yakın zamanda kurulum yapmayi düsünüyorum. verdiğiniz efi dosyasını kopyaladıktan sonra wifi dışında tüm özellikler çalışır hale mi geliyor catalina yükleyeceğim bir de wifi kart olarak ne önerirsiniz, aliexpress'ten sipariş vermeyi düşünüyorum
Ben Wifi için Usb Asus N10 nano Kullanıyorum Şuanda Wifi Dışında Herşeyim Çalışıyor Sadece Uyku Modu gerçek anlamda Çalışmıyor Uyku Moduna Girdiğinde ekran kapanıyor ama geri planda çalışıyor klavye veya mouse dokunduğumda ekranı açıyor şifremi girip kullanmaya devam ediyorum orjinal macbook larda uyku modunda nerdeyse sıfıra yakın enerji harcayıp pilide çok uzun gitmesini sağlıyor ama tabiki gerçek macbook olmadığı için benim açımdan sorun yaratan bir durum değil ekranı kapatıp mousa tıkladığımda açması şuan için benim açımdan yeterli en azından windowsun hantallığından ve problemlerinden kurtulmuş oldum. Birde MacOS işletim sisteminin performansınıda sevdim

• Like
Tepkiler: maliturkcan

maliturkcan

PADAVAN
27 Nis 2017
165
29
271
Ben Wifi için Usb Asus N10 nano Kullanıyorum Şuanda Wifi Dışında Herşeyim Çalışıyor Sadece Uyku Modu gerçek anlamda Çalışmıyor Uyku Moduna Girdiğinde ekran kapanıyor ama geri planda çalışıyor klavye veya mouse dokunduğumda ekranı açıyor şifremi girip kullanmaya devam ediyorum orjinal macbook larda uyku modunda nerdeyse sıfıra yakın enerji harcayıp pilide çok uzun gitmesini sağlıyor ama tabiki gerçek macbook olmadığı için benim açımdan sorun yaratan bir durum değil ekranı kapatıp mousa tıkladığımda açması şuan için benim açımdan yeterli en azından windowsun hantallığından ve problemlerinden kurtulmuş oldum. Birde MacOS işletim sisteminin performansınıda sevdim
wifi kartımı alıp efi dosyanizi denediğimde tekrar burdan yazacağım, umarım sorunsuz çalışır ayrıca uğraşıp düzenlediğiniz efi dosyalarınızı burda paylaştığınız için de çok sağolun :)
sistemi az önce kurdum, sizin efi dosyasını kopyaladığımda sistem açılırken yasak işareti çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim bir fikriniz varmı

Son düzenleme: