Daha önce bilgisayarıma hackintosh kurmaya çalışmış ve hata alınca uğraşacak zamanım olmadığından vazgeçmiştim. Şimdi tekrar kumaya yeltendim fakat kurulum ekranında bilgisayar hdd ve ssdleri göremiyorum.
Kullandığım config dosyası efide bulunan hd530 grafik kartina uygun config dosyasıdır. Herhangi bir oynama yapılmadı.
Notebook'umda 256ssd+1tbhdd vardır. Windows ssdye kurulu olup mac için hdd den yer açmıştım. Fakat kurulum ekranında sadece taktığım usb bellek gözükmekte. Verbose modda son sayfa çıkan 6-7 dk bekleten kısımın resmini atıyorum.
** Sat Jun 17 .. diye başlayan satırda 5 dk bekletiyor ve sonrasında
**IOACHIBlockStorageDriver.. diye başlayan satırda da 6-7 dk bekletiyor ve kurulum ekranı açılıyor. Fakat disk izlencelerinde bilgisayar diskleri gözükmüyor. Sadece hackintosh kurulu usb bellek gözüküyor.
**bios ayarları yapıldı. Sata modu ACHI olarak ayarlandı. Zaten baska seçenek yok.
Kullandığım config dosyası efide bulunan hd530 grafik kartina uygun config dosyasıdır. Herhangi bir oynama yapılmadı.
Notebook'umda 256ssd+1tbhdd vardır. Windows ssdye kurulu olup mac için hdd den yer açmıştım. Fakat kurulum ekranında sadece taktığım usb bellek gözükmekte. Verbose modda son sayfa çıkan 6-7 dk bekleten kısımın resmini atıyorum.
** Sat Jun 17 .. diye başlayan satırda 5 dk bekletiyor ve sonrasında
**IOACHIBlockStorageDriver.. diye başlayan satırda da 6-7 dk bekletiyor ve kurulum ekranı açılıyor. Fakat disk izlencelerinde bilgisayar diskleri gözükmüyor. Sadece hackintosh kurulu usb bellek gözüküyor.
**bios ayarları yapıldı. Sata modu ACHI olarak ayarlandı. Zaten baska seçenek yok.
** 4,5,7 seçenekleriyle ilgili herhangibir ayar bulunmuyor. Diğerleri yapıldı.BIOS Ayarları:
- Başlamadan önce BIOS ayarlarınızı öntanımlı ayarlara çekin (Load Default Settings).
- SATA: AHCI olarak ayarlayın
- VT-D: Disable olarak ayarlayın
- EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın.
- xHCI Mode: Smart Auto
- Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın
- CFG-Lock= Disable
- Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy.