Bilgisayarımda EFI bölüntüsü olmadığı için. Temiz format atarak Windows 10 Pro kurdum. Disk GPT oldu. High Sierra'nın sadece GPT için olanını indirip USB'ye yazdım. USB'den başlatınca bilgisayarı Clover ekranı geldi ve hiçbir ayarı değiştirmeden kuruluma geçeyim dedim. Ancak " IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3 " hatası aldım. Sonra rehbere baktığımda uygun "config.plist" dosyasını EFI içine atmadığımı farkettim. HD4000 için 4 tane "plist" dosyasından rastgele birinin adını değiştirip EFI içine kopyaladım. Ancak bilgisayarı USB'den başlatınca Clover ekranında sadece Windows'a ait EFI bölüntüsü görünüyor. Ne Windows'un kurulu olduğu bölüntü ne de USB görünmüyor. Diğer "plist" dosyalarının hepsini ( HD4000 yazanları ) tek tek denedim ama sonuç değişmedi. Clover ekranında Windows'un EFI bölüntüsü dışında başka birşey görünmüyor. Bu sorunun sebebi nedir?
Bir de HD4000 için olan 4 "plist" dosyasından hangisinin benim sisteme uygun olduğunu deneme yanılma yapmadan nasıl öğrenebilirim. Ekran çözünürlüğüm 1920x1080.
Bu arada mesajlarım neden ilk mesajımın altına ekleniyor.
Bir de HD4000 için olan 4 "plist" dosyasından hangisinin benim sisteme uygun olduğunu deneme yanılma yapmadan nasıl öğrenebilirim. Ekran çözünürlüğüm 1920x1080.
Bu arada mesajlarım neden ilk mesajımın altına ekleniyor.
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Asus - N56VZ
- Anakart Modeli
- Intel Panther Point HM76, Intel Ivy Bridge
- İşlemci Modeli
- Mobil QuadCore Ara Çekirdekli i7-3630QM 2.40 GHz, 3200 MHz
- Grafik Kartı
- Intel (R) HD Grafik 4000 (2112 MB) - Nvidia GeForce GT 650M (2 GB)
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC663 @ Intel Panther Point PCH Yüksek Tanımlı Audi Denetleyici
- Ağ Aygıtları
- Qualcomm Atheros AR8161 PCI-E Gigabit Ethernet (NDIS 6.30) - Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Kablosuz Ağ Adaptörü
- Disk ve RAM
- 500 GB SSD & 1 TB HDD & 8 GB Ram