Asus Rampage Formula

JoeSatriani87

APPRENTICE
30 Nis 2018
4
1
21
37
Merhaba arkadaşlar. Daha evvel yukarıda vermiş olduğum PC üzerinde Mavericks 10.9.2 ve El Captain Kurulumlarını başarılı şekilde gerçekleştirmiştim. Güncellemeden dolayı sistemi çökmüştü. Bu sisteme Hgih Sierra kurmak istiyorum. Akabinde birkaç ekleme yaptım. Donanım değişikliğinden sonra oluşan sistem başta da söylediğim gibi detaylı olarak yukarıda verilmiştir. Benim burada ki şüphelendiğim kısımlar ethernet ve grafik kartı üzerinde yapmam gereken ekstra bir işlem varmı birde hangi kextler daha uygun olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Düzeltme: Akadaşlar forumda yeniyim sanırım bir hata yaptım detaylı sistem bilgisi yanlış çıktı. Düzeltmede yapamıyorum. Alaşılamıyorsa burada metin olarak da paylaşabilirim.

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
  • Sesi voodoo ile tanıtmayı deneyebilirsin, uyumsuz görünüyor. Olmazsa şayet, Basit 5TL'lik ses kartlarıyla sorunsuzca voodoo kurup aşabilirsin
  • Uyku / uyanma problem olabilir. Uğraşman gerekebilir ama imkansız değil
Yalnız; önerim sierra. High Sierra sisteminde sorunlar çıkarabilir.

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz
  • Like
Tepkiler: JoeSatriani87

JoeSatriani87

APPRENTICE
30 Nis 2018
4
1
21
37
Anlıyorum çok teşekkür ederim. Marvell chipset ethernet onu tanıyormuş kextleri var sitede gördüm. Ses konusunda adminin paylaştığı en son AppleLC sürücüleri iş görüyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz. :D Yinede ilgine teşekkür ederim.
Bu arada sistem bilgilerim güncellenmiş sanırım çok teşekkür ederim sizleri de uğraştırdık...

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
Anlıyorum çok teşekkür ederim. Marvell chipset ethernet onu tanıyormuş kextleri var sitede gördüm. Ses konusunda adminin paylaştığı en son AppleLC sürücüleri iş görüyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz. :D Yinede ilgine teşekkür ederim.
Bu arada sistem bilgilerim güncellenmiş sanırım çok teşekkür ederim sizleri de uğraştırdık...
estağfrullah, sadece yardımcı olmaya çalıştım :)

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888