ASUS ROG Strix B350-F Gaming ve GTX 1060 sistem macOS Uyumu

SEFA EMRE TOK

APPRENTICE
31 Eki 2017
3
1
0
32
ISTANBUL
Bilgisayarımda 2 adet "HDD" ve 1 adet "SSD" disk bulunmaktadır. Bunlardan "SSD" disk olanda Windows kurulu. Benim yapmak istediğim ise "HDD" disklerden 1 tanesine Hackintosh Sierra sistem kurmak. Bu mümkün müdür?
Bilgisayar donanımım Hackintosh sistem için uygun mudur ? Tam performans alabilir miyim? Eğer alamazsam sebeplerini belirtirseniz çok sevinirim.

Bilgisayar bileşenlerim;
  • İşlemci: AMD Ryzen R7 1700
  • Anakart: ASUS ROG Strix B-350-F Gaming
  • Ekran Kartı: MSI GTX 1060 6 GB
  • RAM: Corsair Vengeance LED 3200 MHz (8x2=16 Dual Kit) (İşletim sistemi ve anakart sıkıntı çıkardığından dolayı 2933 MHz'de çalıştırmaktayım)
  • PSU: XIGMATEK TAURO 80PLUS BRONZE 700W (Modüler)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
AMD işlemciler OS tarafından desteklenmiyor. Bunlar için yamalı kernel kullanılması lazım. Ve kurulum zor. Eğer Hackintosh konusunda bilgin yoksa bunları yapmak oldukça zor olacaktır. O yüzden şu video rehberi incelemeni tavsiye ederim.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Peki bu konuda sizler bana yardımcı olabilirmisiniz ? Dosya hazırlama da team wiever yada windows paylaşım aracılığı ile ?
Kişisel destek vermiyorum.
Bu linkte yer alan dosya işimi görür mü ? yoksa yine dosya içinde fazladan bir modifikasyon yapmam gereklimidir ?
Kemal Alkın arkadaşım bu imaj dosyasına Kernel eklemiş ve konuda bu kernelin kullanılması için hangi komutun kullanılması gerektiğini belirtmiş. Yapman gereken imajı kullanıp, daha önce paylaştığım Video rehberi referans alarak kurulumu denemen.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

SEFA EMRE TOK

APPRENTICE
31 Eki 2017
3
1
0
32
ISTANBUL
Çok teşekkür ederim, indirip kurulumu deneyeceğim. Sonuçları sizinle paylaşırım umarım bir sorun oluşmaz oluşursa da yardım ederseniz çok sevinirim. Bu işi yapan yerlerde bulamadım. :( (Yardımdan kastım forum üzerinden)

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler