Asus S15 S510UR Catalina kurulum tamamlanmıyor

qwert575757

APPRENTICE
13 Kas 2019
6
0
1
Merhaba defalarca denememe rağmen en sondaki siyah ekran ve apple logolu ekranda bir dakikadan az kaldı kısmında kalıyor ve ilerlemiyor. İşlem 20 30 dakika sürüyor. Bilgisayar bir süre hızlı çalışıyor sonra sessizleşiyor ve öyle kalıyor..

Bir sürü config denedim ama bir türlü yapamadım. Ne yapmalıyım yardım lütfen. Teşekkürler.

Sistem özellikleri
Intel I7500u işlemci
16Gb ram
Nvidia 930mx ( disable ediyorum )
Wifi desteklenmiyor, usb nano wifi aldım.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,588
4,401
İmajı tekrar indirip farklı bir USB'ye yazdırıp dene. Kurulumda harici USB aygıtlar varsa bunları çıkar. Kurulumu farklı bir disk üzerine yapmayı dene. Disk ile ilgili bir hata olabilir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

qwert575757

APPRENTICE
13 Kas 2019
6
0
1
İmajı tekrar indirip farklı bir USB'ye yazdırıp dene. Kurulumda harici USB aygıtlar varsa bunları çıkar. Kurulumu farklı bir disk üzerine yapmayı dene. Disk ile ilgili bir hata olabilir.
Bir kurulum daha deneyeceğim flash'ı ve SSD'yi tamamen formatladım. Daha öncede windows disk yöneticinsden silmiştim acak EFİ'yi silemiyordum. Bir şekilde eski kurulumlardan kalan EFİ'yi sildim. Birazdan tekrar deneyeceğim. Sonucu paylaşırım. Teşekkürler.