BU şekilde bir paylaşım doğru değil. AIDA64 Extreme Edition İndir - Sistem Tanıma ve Bilgilendirme Programı - Tamindir kullanarak sistem bilgilerini paylaş.sistem bilgisi fotolarını ekledim
Hata vermez. Emin misin?image dosyasının içindeki kurulum dosyaları kısayol çalışmıyor diye hata veriyor
Sierra kurduysan sorun ne peki şu anda?windows 10 yüklü 2. partition sierra kurdum.
Donanımıma uygun olanları bilmiyorum ki hangilerini seçmem lazım bi kere yaptım onu ama hiç bir değişiklik olmadıSorunun Sierra alakalı değil. Sorunun Multibeast alakalı. Multibeast ile bootloader kurulumu yapma. Bunun yerine Clover Bootloader ile kurulum yap. Bunun içinde Kurulum Sonrası Araçlar içinden Clover Bootloader klasörüne git ve buradaki rehberi takip ederek donanımına uygun CLover Bootloader ayarlarını yaparak bootloader kurulumunu yap.
Hangi macOS sürümünü kurmaya çalışıyorsun?Merhaba bu ekranı bir türlü geçemiyorum. USB3.0 ile ilgili diye düşünüyorum. Fakat bilgisayarda (UX31A) 2 tane port var ikisi de USB3.0. Bir fikri olan var mı?
Mojave. Yukarıdaki sorunu geçtim. Başka bir sorun var. Yeni konu açmam gerek sanırım. Teşekkür ederim.Hangi macOS sürümünü kurmaya çalışıyorsun?
Zaten konun bu konu ile de alakasız. Buna dikkat etmelisin.Mojave. Yukarıdaki sorunu geçtim. Başka bir sorun var. Yeni konu açmam gerek sanırım. Teşekkür ederim.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.