Asus UX32LN Hackintosh Uyumu

fiber1903

APPRENTICE
31 May 2020
6
2
21
Merhaba Arkadaşlar,

Laptopuma Wifi ve ekran kartı desteği açısından catalina mı kurmalıyım yoksa hangi Macos sürümünü önerirsiniz ?
Aşağıya sistem özelliklerini yazdım,Desteğinizi rica ediyorum.

Asus UX32LN Zenbook

Intel i7 4500u
Atheros ar956x
Nvidia 840m
Intel HD Graphics
8GB Ram

mehmetyuksel

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
22 Ocak 2020
7,887
2,863
4,401
Catalina olabilir ama Atheros desteği yok. Sierra ve altı için destek olabilir. Ayrıca Atheros ar956x Catalina da çalıştıranlar var forumda benzer sorun vardır biraz araştırabilirsiniz... nvdidia kullanamazsınız ancak Intel HD kullanılır eğer Intel HD 4000 üzeri ise Catalina olabilir.

BootLoader
OpenCore 0.7.5
Laptop Modeli
HP 6MQ75EAQ ProBook 450 G6
Anakart Modeli
From Big Sur 11.2.2 to Monterey 12.0.1 (By KaoS from Osxinfo)
İşlemci Modeli
i7-8565U
Grafik Kartı
Intel UHD Graphics 620
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC236
Ağ Aygıtları
Intel® Wireless-AC 9560 (Native with AirportItlwm)
Disk ve RAM
8GB 2400 Mhz Ram, ADATA 240GB SU650 Sata3 2.5" SSD (macOS Big Sur)+Samsung PM981A 256GB( Win10)
  • Like
Tepkiler: fiber1903
S

Silinen üye 7596

Guest
Kartınız biraz uğraşarak ta olsa, Catalina da çalışıyor, aşağıya link bırakıyorum, çalıştıran bir arkadaşın konusu. 2. Sayfada nasıl çalıştırdığını yazmış.

fiber1903

APPRENTICE
31 May 2020
6
2
21
Catalina olabilir ama Atheros desteği yok. Sierra ve altı için destek olabilir. Ayrıca Atheros ar956x Catalina da çalıştıranlar var forumda benzer sorun vardır biraz araştırabilirsiniz... nvdidia kullanamazsınız ancak Intel HD kullanılır eğer Intel HD 4000 üzeri ise Catalina olabilir.
Çok tşk ederim cevabınız için araştırdığım kadarıyla catalina sürümünde windows ile aynı diske kurulamayacağını öğrendim mojave yada diğer sürümleri araştırıyorum.

S

Silinen üye 7596

Guest
Çok tşk ederim cevabınız için araştırdığım kadarıyla catalina sürümünde windows ile aynı diske kurulamayacağını öğrendim mojave yada diğer sürümleri araştırıyorum.
Zaten kartın Catalina için yazılmış sürücüsü yok, eski sürücüleri çalıştırıyor insanlar. Mojave'de daha kolay çalışacağını düşünüyorum. Siz mutlaka linkini attığım konuya bakın, aradığınız tüm cevaplar orada.

• Like
Tepkiler: fiber1903