Mesajlarına bakarak zaten Hackintosh deneyimin var. Kurulumda ya da sonrasında çalışmayan donanımlarını tespit edip bunları için kextleri araştırıp kurulumlarını yapacaksın.
Mesajlarına bakarak zaten Hackintosh deneyimin var. Kurulumda ya da sonrasında çalışmayan donanımlarını tespit edip bunları için kextleri araştırıp kurulumlarını yapacaksın.
Üstadım. Akşam yüklemeye balıyacağım fakat ethernet kartım ve ses kartım uyumlu mu bilmiyorum bir bakabilir misin ?
Ethernet:Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6235
Ses Kartı: (Tam bilmiyorum ama sistem özelliklerine bakınca) Realtek High Definition Audio. (Yanlış ise doğrusunu nasıl öğrenebilirim ?)
Ethernet:Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6235
Ses Kartı: (Tam bilmiyorum ama sistem özelliklerine bakınca) Realtek High Definition Audio. (Yanlış ise doğrusunu nasıl öğrenebilirim ?)
Bizim iş yalan oldu usta . Tonymac’in sitesine baktığımda benim Ethernet kartım uyumlu değilmiş YANİ tahminimce bu da olmaz demek sence ne yapabilirim ?
Asus AC53 Nano alabilirsin. Ben bir süreliğine kullanmak için Asus N10 aldım, içinden çıkan CD'yi bilgisayara bağladım, Mac için bir klasör var oradan kurdum.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.