Merhaba, ekran parlaklığı ve klavyeden ses açma fonksiyonunu kullanamıyorum.
Ethernet ve touch padimide hala aktifleştiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim, kcmp utility pro ile install kext to library extensions seçeneği işaretliyken excute ladım fakat yükleme sonrası hiç bir değişim olmadı
Bilgisayarı kapattım açtım klavyede çalışmıyor artık
kısayol tuşları için kext atman lazım laptop modeline göre bendekilere bak istersen ekran parlaklığı için DSDT yamalama bir çözüm o başka türlü düzelirmi bilmiyorum ama config de ayarlarıda var
Ayda yılda bir uğraşabiliyorum ondada ilk yaptığım yere döndüm ya varsa şişli çevresinde kimse bir gün buluşalım birlikte yapalım uğraşmaya ne zamanım yetiyor ne enerjim artık
Genel Bakış – Paragon HFS+ for Windows® uygulamasını Wİndows'a kurduktan sistemi yeniden başlat. Bundan sonra Windows üzerinden Mac kurulu HDD'ye erişim sağlayabilir, System / Library / Extensions içinden hata veren kexti silebilirsin. Ardından touch pad için aşağıdaki kexti dene: VoodooI2C.kext ELAN1200.zip
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.