Asus X550jk DSDT ile Harici Ekran Kartını Kapatmak

xireast

PADAVAN
3 Nis 2017
104
7
71
29
Selamlar arkadaşlar,
İki gündür DSDT ile GPU kartımı devredışı bırakmaya çalışıyorum ama bir türlü olmadı yapamadım. Tonymac'den hem buradan ince ince anlaya anlaya okumama rağmen bir türlü başaramadım. Artık delirmek üzereyim en son çare buraya yazıyorum. Tam anlatınları yapıyorum fakat devre dışı kalmıyor. Orjinal DSDT dosyalarımı buraya bırakacağım belki birisi yardımcı olur. Teşekkürler, iyi forumlar.

DSDT Dosyaları :
DSDT.zip - Google Drive

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
626
435
301
Selamlar arkadaşlar,
İki gündür DSDT ile GPU kartımı devredışı bırakmaya çalışıyorum ama bir türlü olmadı yapamadım. Tonymac'den hem buradan ince ince anlaya anlaya okumama rağmen bir türlü başaramadım. Artık delirmek üzereyim en son çare buraya yazıyorum. Tam anlatınları yapıyorum fakat devre dışı kalmıyor. Orjinal DSDT dosyalarımı buraya bırakacağım belki birisi yardımcı olur. Teşekkürler, iyi forumlar.

DSDT Dosyaları :
DSDT.zip - Google Drive
DSDT / SSDT Düzenleme Rehberi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bu Rehbere Göre Yerleşik ACPI Dosyalarının Çıkartırsan yardımcı olmaya çalışırım Çıkardığın Dsdt.aml SSDT-0.aml ..... şeklinde ve ayrıca config.plist dosyanında eklemini rica edeceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ismozy

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
26 Haz 2017
203
57
301
@xireast
ACPI/Patched içindeki herşeyi yedekleyip silerek (Güçyönetimi için oluşturduğun SSDT.aml varsa hariç, bunu silme) sadece benim linkte eklediğim DSDT ve SSDT leri yükleyerek vede config dosyasını da elindeki ile değiştirerek deneyebilirmisin.
xireast.zip - Google Drive

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
Asus FX506li-HN005t
İşlemci Modeli
Intel Core i5 10300H
Grafik Kartı
Nvidia GTX 1650Ti
Ses Kartı Modeli
ALC256/ALC3246
Disk ve RAM