Merhaba arkadaşlar 2 gündür bilgisayarıma highSierra kurmaya çalışıyordum fakat IOConsoleUsers: glOScreenLockState 3 hatası alıyordum foruma sordugumda bilgisayarımda bulunan çift ekran kartının buna neden oldugu söyleniyordu fakat Bu sabah Sierra kurmaya karar verdim burada çalışıcağını düşünmüştüm ve öylede oldu Sierra 10.23.6 imajını kurdum başarılı bir kurulum oldu güzel bir şekilde boot ediyor sistem fakat bir kaç sorum olucak.
Bilgisayarı tek başıma kullanmadığımdan dolayı Clover Boot dosyalarını HDD ye atmadım, yani eğer OSX kullanmak istiyorsam flaş belleği takarak boot edip açıyorum sistemi. Bu bir sorun çıkarır mı ?
İkinci olarak sistemden ses ve ağ bağlantısı alamıyorum wifi olarak bağlanmak istiyorum internete kullandığım driverlar ;
Az once sadece ne olucagini merak ettigimden windows’un boot dosyalarının yanina keks dosyalarini attim tekrar ayni hatayi vermeye basladi bu yamalardan birisi hata olusumuna sebep oluyor ama hangisi bilmiyorum bu islerde cok yeniyim ...
Bilgisayarı tek başıma kullanmadığımdan dolayı Clover Boot dosyalarını HDD ye atmadım, yani eğer OSX kullanmak istiyorsam flaş belleği takarak boot edip açıyorum sistemi. Bu bir sorun çıkarır mı ?
İkinci olarak sistemden ses ve ağ bağlantısı alamıyorum wifi olarak bağlanmak istiyorum internete kullandığım driverlar ;

Az once sadece ne olucagini merak ettigimden windows’un boot dosyalarının yanina keks dosyalarini attim tekrar ayni hatayi vermeye basladi bu yamalardan birisi hata olusumuna sebep oluyor ama hangisi bilmiyorum bu islerde cok yeniyim ...
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Laptop Modeli
- Asus X550jx xx099d
- İşlemci Modeli
- i5-4200H
- Grafik Kartı
- İntel HD Graphics 4600 & Gtx950M