ASUS X550VX DM-324 Donma sorunu ve fan hızı problemi

erdiozgor

APPRENTICE
7 Şub 2017
10
0
0
30
Bu konu açılmış daha önce inceledim fakat çözüm bulamadım. Laptopu Freedos olarak aldım N11 den. Microsoftun sitesinden WİNDOWS 10 64 bit indirdim. USB ile temiz kurulum yaptım laptopa. Bazen açarken hoşgeldiniz ekranında kitleniyor ve fan aşırı hızlanıyor reset atmadan düzelmiyor. Laptopta takılırken bazen donduğu oldu yine. Garantiye yollamak istemiyorum. Elden bir çözüm var mıdır? Ayrıca ASUS un cd si ile yükleme yaptığımda da aynı sorun oldu, yapmadığımda da aynı sorun oldu. Kafayı yicem yani BİOS en güncelde şuan flasa atıp güncelledim bios ekranından ama faydası olmadı.

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
33
BIOS sürümünü genede belirt. Temiz kurulum yapın ve hiç bir şey yüklemeyin.

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
33
BIOS'a girin ve optimize default ve save yapın.
Siz kurulum yapın. Ben biraz sonra driverleri vereceğim size verdiğim sıra ile kurun.

erdiozgor

APPRENTICE
7 Şub 2017
10
0
0
30
BIOS'a girin ve optimize default ve save yapın.
Siz kurulum yapın. Ben biraz sonra driverleri vereceğim size verdiğim sıra ile kurun.
Peki sorun çözülecek mi? Çünkü sıfır aldım ve hevesim gitti. Directx bile yüklenmiyor. A cannod certifica falan bi hatalar veriyor.

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
33
Denemeden bilemeyiz. Ama bu seride çok fazla sorun yaşayanlar var.

claus

JEDI
23 Ara 2016
226
54
0
33
Çözüldüğüde oldu çözülmediğide oldu, Oyunları harici bir HDD'ye atsan iyi olur.

erdiozgor

APPRENTICE
7 Şub 2017
10
0
0
30
Çözüldüğüde oldu çözülmediğide oldu, Oyunları harici bir HDD'ye atsan iyi olur.
Format bitti. Format ekranında iken her şeyi sildim yeniden temiz oluşturdum ve şu anda hiçbir şey yüklü değil. BİOS ayarlarını dediğiniz gibi yaptım şimdi ne yapmalıyım?