Merhaba arkadaşlar Asus x550vx bilgisayarımda uzun süredir Mac OS Sierra kullanmaktayım ve başarılı kurulum rehberimide yayınlamıştım incelemek isteyen bakabilir. Çözemediğim küçük bir kaç küçük sorun kaldı;
1-) HDMI dan harici monitöre,bilgisayar açıkken kabloyu taktığımda görüntü sorunsuz aktarılıyor fakat bilgisayar kapalıyken kabloyu takıp başlattığımda şifre sorma ekranına geldiğinde iki ekranda da görüntü siyah olarak geliyor (harici monitörde sinyal var ) ve hiç bir şekilde görüntü normale dönmüyor.
2-) Uykudan sonra ses gelmiyor,(AppleHDA kullanıyorum)
3-)AppleHDA ile mikrofonu çalıştıramadım görmüyor.
4-)HDMI dan ses gelmiyor.
5-)Sistemde SSD olamsına rağmen çok yavaş boot ediyor(önceki laptobumda daha düşük özelliklere rağmen 7-8 sn de boot ediyodu.)
Yardımlarınızı bekliyorum. @montezuma
1-) HDMI dan harici monitöre,bilgisayar açıkken kabloyu taktığımda görüntü sorunsuz aktarılıyor fakat bilgisayar kapalıyken kabloyu takıp başlattığımda şifre sorma ekranına geldiğinde iki ekranda da görüntü siyah olarak geliyor (harici monitörde sinyal var ) ve hiç bir şekilde görüntü normale dönmüyor.
2-) Uykudan sonra ses gelmiyor,(AppleHDA kullanıyorum)
3-)AppleHDA ile mikrofonu çalıştıramadım görmüyor.
4-)HDMI dan ses gelmiyor.
5-)Sistemde SSD olamsına rağmen çok yavaş boot ediyor(önceki laptobumda daha düşük özelliklere rağmen 7-8 sn de boot ediyodu.)
Yardımlarınızı bekliyorum. @montezuma