Selamlar.
Laptop'uma Hackintosh kurdum.
Her şey gayet güzel Ses, Wi-Fi, Ethernet, Dahili ekran kartı vs. gayet iyi çalışıyor.
DSDT dosyalarını Clover ile söküp, refs.txt formatı ile dil formatına çevirdim.
Fakat hiç anlamıyorum DSDT yamalamaktan. MaciASL ile açıyorum, sorunları patch'lerle düzeltiyorum fakat;
örneğin CPU SSDT'lerini ayırın falan yazılmış rehberde bunlarla ilgili kafam çok karıştı.
Benim çalıştırmak istediklerim; Parlaklık, pil göstergesi, FN tuşları.
Nasıl yapabilirim?
Sistem Bilgilerim:
Asus X554LJ-XO101T
Intel Core i5 5200U
Intel HD Graphics 5500
Nvidia Geforce 920M
ALC233 ses bileşeni
Sonradan aklıma geliyor. Bir de touchpad jestlerini çalıştırmak istiyorum. Markası synaptics değil galiba.
Arkadaşlar azim edip Ekran parlaklığını, FN tuşlarını ve TouchPad'i yamaladım. (TouchPad'in kullanımını pek çözemesem bile en azından sayfa kaydırma özelliği yetiyor.) Fakat Pil göstergesi yamalamak bana acayip derecede karışık geldi. Nasıl yapabilirim?
Laptop'uma Hackintosh kurdum.
Her şey gayet güzel Ses, Wi-Fi, Ethernet, Dahili ekran kartı vs. gayet iyi çalışıyor.
DSDT dosyalarını Clover ile söküp, refs.txt formatı ile dil formatına çevirdim.
Fakat hiç anlamıyorum DSDT yamalamaktan. MaciASL ile açıyorum, sorunları patch'lerle düzeltiyorum fakat;
örneğin CPU SSDT'lerini ayırın falan yazılmış rehberde bunlarla ilgili kafam çok karıştı.
Benim çalıştırmak istediklerim; Parlaklık, pil göstergesi, FN tuşları.
Nasıl yapabilirim?
Sistem Bilgilerim:
Asus X554LJ-XO101T
Intel Core i5 5200U
Intel HD Graphics 5500
Nvidia Geforce 920M
ALC233 ses bileşeni
Düzeltme: DSL formatı ile ''DSL'' uzantısına çevirdim.DSDT dosyalarını Clover ile söküp, refs.txt formatı ile dil formatına çevirdim.
Hackintosh'un klavyesi benle dalga geçiyor galiba? refs.txt yöntemi ile ''DSL'' uzantısına çevirdim.Düzeltme: DSL formatı ile ''DSL'' uzantısına çevirdim.
Sonradan aklıma geliyor. Bir de touchpad jestlerini çalıştırmak istiyorum. Markası synaptics değil galiba.
Arkadaşlar azim edip Ekran parlaklığını, FN tuşlarını ve TouchPad'i yamaladım. (TouchPad'in kullanımını pek çözemesem bile en azından sayfa kaydırma özelliği yetiyor.) Fakat Pil göstergesi yamalamak bana acayip derecede karışık geldi. Nasıl yapabilirim?
- Laptop Modeli
- ASUS K555L
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 5500U
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 5500 & Geforce 940M
- Ses Kartı Modeli
- ALC233
- Ağ Aygıtları
- Atheros AR956X & Realtek PCIe GBE Family
- Disk ve RAM
- 240 GB SSD & 500 GB HDD & 4+4GB 1600MHz