bu Atheros AR5B95 elimde mevcut değerlendireyim dedim. wifi ve bluetooth desteği ne düzeyde, bilginiz varmı?Bu kart Combo değil yanılmıyorsam; Wifi+Bluetooth Combo Kart Önerisi | osxinfo
Arayacağın kartlar şu şekilde olmalı;
http://www.ebay.com/itm/BCM94352HMB...951641?hash=item3adcb4fbd9:g:K70AAOSwoudW7Ydw
bluetooth lu olması ne gibi avantajlar kazandırır?Kartı kext ile tanıtmak mümkün. Yukarıda dediğim gibi, kart sadece Wi-Fi olması lazım. BT desteği yok.
Evet uymaz. Senin soket NGFF M2. Dolayısıyla senin bu sokete uygun kart bakman gerekiyor. Bakarken kartın Lenovo uyumluluğu olup olmadığını kontrol et.Atheros AR5B95 sanırım bu resimlerdeki kartın yuvasına uymayacak.
Linkteki kartı alsam sokete uyarmı ?Evet uymaz. Senin soket NGFF M2. Dolayısıyla senin bu sokete uygun kart bakman gerekiyor. Bakarken kartın Lenovo uyumluluğu olup olmadığını kontrol et.
Bağlantıda Lenovo uyumlu olduğunu yazmış ancak uyumlu modellerde senin cihazı göremedim. Umarım çalışır. Hayırlı olsun.Linkteki kartı satın aldım, umarım üzmez.
Benim şu anki takılı olan kartta 2 çentik var, satın aldığımda tek çentik var, soketin uymama ihtimali olabilir mi?
O zaman dediğim gibi, hayırlı olsun, güle güle kullanman dileğiyle.Satıcıya benim model için aldığımı mesaj olark ilettim, alıcıların yorumlarını okuduğumda, desteklendiği idddia edilen modeller dışında lenovo modeline sahip bir kaç kişide çalıştığını gördüm.
Teşekkür ederim, gelsin önce de bakarız artık, çalımazsa da bir çaresine bakarız.O zaman dediğim gibi, hayırlı olsun, güle güle kullanman dileğiyle.
Uyumlu olmaması durumunda laptop biosundaki wifi beyazliste korumasını silmem gerekecek, bununla ilgili 2 adet aparat almam gerekecek, aparatları buldum, nasıl yapılacağın da öğrendim diyelim, biostaki wifi beyaz liste korumasının nasıl kaldırıldığını bilen var mı? Yani bios kodlarında hangi bölüm düzenlenecek??Bağlantıda Lenovo uyumlu olduğunu yazmış ancak uyumlu modellerde senin cihazı göremedim. Umarım çalışır. Hayırlı olsun.
Eğer BIOS kodlarını düzenleme konusunda bir bilgin yoksa, cihazın için uygun bir BIOS modu araştırmalısın. Zira BIOS mod riskli iştir.Teşekkür ederim, gelsin önce de bakarız artık, çalımazsa da bir çaresine bakarız.
Uyumlu olmaması durumunda laptop biosundaki wifi beyazliste korumasını silmem gerekecek, bununla ilgili 2 adet aparat almam gerekecek, aparatları buldum, nasıl yapılacağın da öğrendim diyelim, biostaki wifi beyaz liste korumasının nasıl kaldırıldığını bilen var mı? Yani bios kodlarında hangi bölüm düzenlenecek??
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.