OCLP henüz gelmediğinden ben de spoof ederek kurulumu tamamladım. Problem şu abi bu beta eyvallah da hiç bir şey düzgün çalışmıyor. USB port problemli ve ekstra yama lazım. Halledilir tamam da Ses çalışmıyor. HDMI kablosuyla hoparlörlü bir monitöre veya TV ye bağlarsanız ses alabiliyorsunuz. Onun dışında usb portları problemli olduğundan uyku da çalışmıyor. Bluetooth ve kamera da maalesef ki çalışmıyor. Kabylake spoof siyah ekran veriyor demiştim. Laptop ekranını bu problemden dolayı kullanamadığım için HDMI ile TV ye bağlayarak kurulumu bitirdim. Yani Monster söz konusuysa spoof ile laptop ekranını da maalesef ki kullanamıyorsunuz. Touchpad SMBUS destekli ve doğru şekilde yamalamama ve kextleri ayarlamama rağmen ki bütün sürümlerde sorunsuz bir şekilde çalışan bir donanımdır kendisi. Tahoe'de maalesef ki çalışmamakta. Genel itibariyle Monster için problemli bir sürüm olduğundan benim tavsiyem Monterey ama eğer güncel kalmak istiyorsanız da Sequoia yı kullanabilirsiniz. Alta ekran resmini de koyuyorum. Sonuçta bir emeğin az da olsa karşılığı olmalı değil mi
Tam sürüm çıkana kadar ve her donanım düzgün bir şekilde çalışır hale gelene kadar beklemeye devam. Hackintoshla kalın sağlıcakla 
NOT: Seri numarasını gizlemedim. Zaten kullandığım bir numara da değil. Çalışmayan donanımlar çok olsa da WIFI çalışıyor. Haberiniz olsun.
NOT: Seri numarasını gizlemedim. Zaten kullandığım bir numara da değil. Çalışmayan donanımlar çok olsa da WIFI çalışıyor. Haberiniz olsun.
Son düzenleme:
- BootLoader
- Opencore 1.03 NO ACPI BUİLD / Opencore 1.02 / Opencore 1.02
- Laptop Modeli
- MONSTER ABRA A5 V6.1 / HP Probook 4540S / SONY VAİO N50
- İşlemci Modeli
- 2,6 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i7 6700HQ HD 530 / Intel Core i5 3230M / İntel Core i5 3337U
- Grafik Kartı
- HD 530 DAHİLİ GTX950M HARİCİ / HD Graphics 4000 / HD Graphics 4000
- Ses Kartı Modeli
- ALC 269 Apple Sound Card / SONY VAİO N50: ALC 233
- Ağ Aygıtları
- Ethernet: Realtek 8411B. Wifi: İntel Bluetooth Card: İntel / Ethernet: Realtek 84111. Wifi: İntel Bluetooth Card: İntel / Ethernet: Realtek 84111. Wifi: İntel Bluetooth Card: İntel
- Disk ve RAM
- 480 GB KİOXİA SSD VE 16 GB DDR 3 1333MHz RAM / 8GB DDR3 RAM 500GB HDD / 6GB DDR3 RAM 500GB HDD