- SSD: Samsung (MZ-V6E500BW) 500GB EVO PCI Express 3.0 x4 NVMe Solid State Drive
- CPU: Intel BX80684I78700K 8th Gen Core i7-8700K
- Motherboard: ASUS Intel 1151 Socket Z370 Chipset Maximus X Hero
- Ram: G. Skill F4 3200 °C16D 16GVK
- GPU: Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8 GB GDDR5
- PSU: EVGA 750 GQ, 80+ GOLD 750W, Semi Modular, EVGA ECO Mode,
- Kasa: Game Max GMX-SILENT-WHITE Silent USB 3.0 Gaming Case with 12 cm Rear Fan
- CPU Fan: Noctua NH-D15 Premium CPU Cooler
- Wi Fi & Bluetooth: ABWB 802.11AC WI-FI With Bluetooth 4.0 PCI-Express
- Monitor: LG 34UC98 34 inch Curved Ultrawide
- Keyboard: Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard
- Mouse: Logitech G403 Wired Optical Gaming Mouse
- Birkaç denemeden sonra sonunda başarılı kurulumu gerçekleştirdim. Çoğu arkadaşın bahsettiği gibi başarmak kolay olmuyor. Tecrübelerim nelerdi zamanım olduğunca paylaşacağım. Burda neden bu donanımları seçtiğimle alakalı çok kısa paylaşımlar yapacağım. Daha sonra çok detaylı yazacağım.
- Sapphire Special Edition Fiyat Performans için en uygun seçim. Çoğu oyunu son seviyede çalıştırabiliyor. Fakat ben bunu iade edip Vega 64 almayı planlıyorum. Daha iyi MacOs performansı elde etmek için.
- Ram'de Mhz'in önemli olduğunu düşünüyorum bu sebeple 3200mhz yerine olursa 4600 fakat 4000 ve üstü 16 veya 32GB Ram almayı düşünüyorum.
- Kasa ve Monitor beyaz olduğu için çok şık duruyor. Monitor için Magnet uygulamasını önemle tavsiye ederim.
- Wifi ve Bluetooth kartı direk çalıştı.
- Keyboard ve Mouse olarak kesinlikle Logitech marka tercih etmelisini çünkü MacOs'le uyumlu software sunuyor. Apple'ın kılavyesinde çok daha işlevsel hale getirebiliyorsunuz.
- Apple Watch ile Hacintosh kildini açabiliyorum, önceden deneyen oldumu bilmiyorum ama kolumda ise saat direk kilit kendi açılıyor.
- Önemli tavsiyem, rehberlerdeki bütün adımları atlamadan ve yavaş yavaş yapmalısınız.
Ekli dosyalar
-
192.1 KB Görüntüleme: 1,008