[Başarılı Kurulum] Asus N551vw cn006t Sierra 10.12.6

Harunmtunay

APPRENTICE
29 Eyl 2017
4
1
0
30
Uzun bir uğraşın sonunda kurulumu gerçekleştirdim. Tek sorunu wifi çalışmıyor onun haricinde sorunsuz. Onuda harici bir usb wifi ile çözeceğim. Umarım birilerinin işini görür.

Ana Konu: macOS Sierra 10.12.6 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Bu konuda detaylı olarak nasıl kurulması gerektiği anlatılmış benim ekte paylaştığım dosya ise Asus n551vw-cn006t modeliyle tam uyumlu çalışabilsin yüklerken ki hatalarla karşılaşmamanız için

Ekte paylaştığım EFI klasörünü osxinfo_Laptop_10.12.6.raw dosyanı Win32DiskImager ile USB diske yazdırdıktan sonra flashın içinde oluşan EFI klasörünün üzerine yazdırıp değiştirin. Bu model için sistem ve donanım uyumluluk sorunlarıyla karşılaşmayın.
Ek-1: EFI.rar - Google Drive

Son olarak Mavisakal_tr 'ye yardımlarından ötürü teşekkür ederim.

necbursali

APPRENTICE
22 Ara 2017
1
0
0
29
Öncelikle paylaşım için gerçekten çok teşekkür ediyorum haftalar sonra nihayet başarılı boot ile bir kurulum gerçekleştirebildim. Aynı cihaz üzerine kurulum yapıyorum fakat ethernet bağlantısını gerçekleştiremedim ve kext kısmında eksiklerim bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler